Barvy na vlasy Palette Deluxe se vzácným olejovým elixírem

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Vlasy jsou jednou z nejcennějších předností každé ženy a zaslouží si tu nejlepší péči. Toužíte-li po dlouhotrvající a syté barvě vlasů s intenzivním zářivým leskem, spolehněte se na nové barvy Palette Deluxe od Schwarzkopf. Inovova-ná receptura nyní obsahuje vzácný zlatý olejový olixír, který poskytne vlasům luxusní péči a zaručí jim bohaté dlouhotrvající barvy, maximální intenzitu a lesk a vám úchvatný vzhled. Vybírat můžete z 19 luxusních odstínů.

Řada barev Palette Deluxe nabízí zdokonalenou recepturu s obsahem vzácných olejů, které zajišťují vysokou šetrnost barvení a hluboké proniknutí pigmentů barvy do každého vlasového vlákna. Účinný mix pigmentů zaručuje vysoce intenzivní a dlouhotrvající barevný výsledek pro luxusní a výjimečnou barvu se zvýšeným leskem.

Bohatá receptura masky s obsahem zlatého olejového elixíru poskytuje vlasům extra péči po barvení. Obsahuje vzácný arganový olej, který o vlasy intenzivně pečuje a hloubkově je ošetřuje.

Arganový olej patří mezi nejvzácnější oleje na světě. Získává se ze semen arganového stromu, který roste pouze v několika málo oblastech Maroka. Je bohatý nejen na esenciální mastné kyseliny, ale také na vitamín E, fenoly a karoteny, které v této kombinaci regenerují a hydratují suché a poškozené vlasy.

Díky maximálnímu pečujícímu účinku bohaté vlasové masky budou vlasy krásně jemné, úžasně hebké na dotek a budou se snadno rozčesávat. Maska navíc zanechává ve vlasech ovocně květinovou vůni se základem tvořeným bílým pižmem v kombinaci s vanilkou a broskví.

Řada Palette Deluxe nabízí 19 nádherných sytých odstínů – včetně tří novinek:

  • C95 – Super blond
  • 408 – Zářivě plavý
  • 900 – Sytý přirozeně černý

Inovovaná řada Palette Deluxe je v obchodech k dispozici od září 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 129,90 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře