Prodlužování vlasů revoluční metodou nepoškozuje vlasy

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Krásné dlouhé a husté vlasy jsou snem snad každé dívky nebo ženy. Kvalita, hustota a možnost dorůst určité délky je však z velké části dána geneticky a nedá se příliš ovlivnit. Ale dá se to vyřešit jinak. Prodlužování vlasů je v dnešní době velmi moderní a existuje mnoho způsobů, jakými se provádí. Některé nejsou příliš šetrné, jiné jsou pro vlasy naprosto bezproblémové a vůbec je nepoškozují. Šetrným způsobem prodlužování vlasu je nová revoluční metoda MiniDot, která nepoužívá chemikálie ani teplo pro připojení vlasů.

Přirozený vzhled

Velké množství odstínů a barev zajišťuje, že si každý vybere přesně tu barvu, která mu bude sedět. Pokud si nejste jisti, nechte si poradit od vašeho kadeřníka, který vám doporučí, jaký účes vám bude sedět nejvíce a jaká délka vlasů je pro vás vhodná. Díky pečlivému a téměř neviditelnému připojení vlasů pomocí techniky MiniDot budou prodloužené vlasy vypadat jako pravé a nikdo nic nepozná. Dosáhnete tak bohatšího účesu s delšími vlasy, o kterém jste vždy snila.

Vaše vlasy nejsou poškozovány

Prodlužování vlasů není prováděno chemickým nebo tepelným spojováním, což znamená, že nijak nepoškozuje vaše přírodní vlasy. Jednoduše si vyberete požadovanou délku a barvu vlasů a následně jednoduše připnete ke svým vlasům. Kvalitní přírodní vlasy použité pro výrobu prodlužovacích pramínků navíc působí velmi přirozeně.

Pevně drží

Prodloužené prameny vlasů drží pevně a při běžném používání nehrozí, že by se odpojily. Díky jednoduchému principu připínání se dají snadno sundávat a nasazovat a každý den tak můžete mít naprosto jinou délku vlasů. snadno tak vytvoříte komplikované účesy z dlouhých vlasů a každý den se můžete rozhodnout, jestli chcete mít dlouhé nebo krátké vlasy. Už žádné dlouhé čekání, než narostou do požadované délky. Díky metodě MiniDot je stačí jednoduše nasadit a máte hřívu, o které se vám ani nesnilo.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Komentáře