Články (strana 56)

Nápady na podzimní nailr art - krásné nehty i na podzim

Jaké laky na nehty zvolit pro podzim 2015? Nehty a ruce si zaslouží naši péči obzvlášť po létě. Jenom tak se nehty nebudou lámat a pokožka rukou nebude jako papír od novin, ale hezky hebká a vláčná.

před 9 lety | kategorie: Nehty a ruce

Proč si musíte ihned udělat peeling pokožky ve vlasech?

Když Vám řeknu, že suchý šampón je to nejlepší co mě ve světě kosmetiky postřetlo, asi si budete myslet, že přeháním a zveličuji.

před 9 lety | kategorie: Péče o pleť

Salón krásy v Dobrušce – skvělé dojmy

V zájmu každé ženy by měla být péče o sebe samu. Všechny toužíme být krásné od hlavy až k patě, počínaje vlasy, pletí, nehty, pokožkou a postavou konče atd. Mnohým z nás toho příroda, co se týče krásy, nadělila méně či více. Každá z nás však může mít šmrnc a charisma. Pro dokonalý look stačí navštívit odborníka a příslušné služby, které se o vás postarají.

před 9 lety | kategorie: Top salony

FIBREPLEX – Bond Enforcing System od Schwarzkopf Professional

Už žádné kompromisy! Barvěte, zesvětlujte a odbarvujte!

Barvení může vlasy poškodit, zanechat je suché a lámavé. S FIBREPLEX systémem od Schwarzkopf Professional je to minulost! Systém FIBREPLEX nastavuje vyšší laťku v ochraně při barvení vlasů. Snižte lámavost vlasů až o 94% ve třech jednoduchých krocích! Ještě nikdy to nebylo tak jednoduché!

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Workshop přírodního vlasového barvení a péče

Z workshopu budete odcházet s nádhernými vlasy a plnou hlavou vědomostí, jak na vlastní barvu, přeliv, styling nebo regenerační vlasovou kůru…krásné vlasy si totiž zařídíte sama u sebe doma!

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Nevšednost jako tvůj styl

Proč splývat s davem, když můžete být originální. Vykročte ze stínu všedních dnů a ukažte všem, co ve vás je. Hoodie, to jsou trička i mikiny s vtipným potiskem, který vám pomůže vyjádřit názor bez jediného slova. Který kousek vyjádří vaší osobnost?

před 9 lety | kategorie: Styl

Unikátní metoda liftingu bez jizev je konečně dostupná v ČR!

Jsou vrásky a povadlá kůže v oblasti obličeje či na krku i vaším problémem? Uvažujete o tom, že si necháte pomoci a podstoupíte lifting? Pokud ano, nejlepší pro vás bude, když si uděláte výlet do Brna. Klinika estetické dermatologie a chirurgie Arte Clinic s.r.o. začala provádět jako první a jediná v ČR speciální metodu liftingu, po které nevznikají jizvy. Jak zákrok probíhá a kdy je vhodné o něm uvažovat?

před 9 lety | kategorie: Péče o pleť

Dopřejte si vysněnou exotickou dovolenou. Víme, kde se vám bude líbit!

Plánujete nezapomenutelnou dovolenou, ale nevíte si rady s výběrem destinace? Pokud vás láká exotika, není jediný důvod, proč byste si ji měli upírat. V následujících řádcích vám představíme naše horké tipy na atraktivní zájezdy, které pořádá zavedená cestovní kancelář Redok Travel.

před 9 lety | kategorie: Styl

Festival zdraví 2015 a Dny Fitness

Sobota 3. října 2015

9:00 – 20:00 hodin

Cordeus – centrum trvalého zdraví Praha 6

Den pro celou rodinu i jednotlivce. Den plný inspirace, zážitků, nových zkušeností, poznání a objevů. Den, kdy možná objevíte nový životní styl, cestu ke zdraví a harmonii.

před 9 lety | kategorie: Zdraví a hubnutí

Roztřepené konečky vlasů? Dejte jim sbohem jako profík!

Dlouhé vlasy jsou ženské a krásné, ale ne za každou cenu. Pokud nepatříte k těm šťastným, kterým příroda nadělila pevné a husté vlasy jako z reklamy, musíte je pravidelně zastřihnout.

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

6 účesů pro dny, kdy si opravdu nemůžete umýt vlasy

Některé dny si prostě nechcete umýt vlasy. Kadeřník celebrit Tommy Buckett je zde, aby Vás zachránil se šesti nádhernými, mytí-nepotřebnými styly, které dokážete hravě vykouzlit se suchým šamponem.

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu World of Beauty & Spa

Nenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož jubilejní 20. ročník se uskuteční 4. a 5. září opět ve veletržním areálu v pražských Letňanech.

před 9 lety | kategorie: Novinky a zajímavosti

Spolehlivý e-shop Nehtyprofi.cz nyní nabízí i kvalitní kosmetiku Dermacol

Dekorativní kosmetika je nezbytnou součástí výbavy každé ženy. A vzhledem k tomu, že chceme být krásné a mít zároveň zdravou pleť, je kvalita velmi důležitým kritériem výběru.

před 9 lety | kategorie: Péče o pleť

15 způsobů na zajímavější nehty než francouzská manikúra

Ruce a nehty jsou Vaší vizitkou. Docházíte na doplnění nehtů a po francouzské manikúře by to chtělo konečně změnu? Podívejte, jak zaujmout minimalistickým vzorem na nehtech a přesto být elegantní.

před 9 lety | kategorie: Nehty a ruce

Pražské Lázně Jupiter – zdraví, krása a relaxace pod jednou střechou

Krása a zdraví, to jsou dvě věci, po kterých touží prakticky každý z nás. Dopřát si obojí a užít si přitom i vytoužené chvíle relaxace umožňují pražské Lázně Jupiter. Profesionální a zkušení pracovníci vám tu poskytnou špičkové služby pro zdraví, krásu a relaxaci, po kterých se budete cítit jako znovuzrození. Dopřejte si špičkovou péči o tělo i duši, kterou si zasloužíte.

před 9 lety | kategorie: Relax a wellness

Předchozí články Další články

Slevy v salónech krásy

–40 %

40% sleva na první návštěvu

Sleva 40 % na první proceduru v našem studiu - neinvazivní…

Studio Fit medica Třebíč, Poliklinika Hájek Jelínkova 991, Třebíč

714 Kč končí za měsíc
–22 %

Hodinová havajská masáž lomi lomi

Zažijte havajskou masáž lomi lomi s použitím luxusních…

Tantiki-masáže, Hybešova 40, Brno

699 Kč končí za měsíc

Nejdiskutovanější témata