Články (strana 53)

Správný krok k dokonalé postavě – kosmetika Guenerve

Snažíte se zhubnout v problémových partiích, ale pořád se Vám to nedaří? Hlídáte si stravu, často cvičíte, ale ještě pořád to není ono? V dnešní době stále více lidí touží po dokonalé postavě, dosáhnout toho ale není tak lehké. Je důležité si uvědomit, že všechno souvisí se vším – správná strava, dostatečný pohyb, psychická pohoda, péče o vzhled… Všichni víme, že tato cesta není jednoduchá, existují ovšem pomocníci, kteří nám ji mohou usnadnit. Proto než hodíte flintu do žita, zkuste naši tělovou řadu, vytvořenou speciálně na podporu odbourávání tuku z tukových buněk a jeho následné odstranění z pokožky.

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Léčivky z lůna čisté přírody

Doba dnešního moderního světa je uspěchaná a doslova napěchovaná stresem a nervozitou. Ze všech stran se na nás hrnou informace o zaručeném léku na choroby jednadvacátého století. Většinou bývají ale na chemické bázi a tudíž našemu zdraví jen těžko pomohou. Co to takhle zkusit jinak. Svěřte své zdraví do náruče přírody a vyzkoušejte některou z léčivých bylinek. Důvěra v léčivé rostliny dorůstá v poslední době obřích rozměrů a není divu. Jednadvacáté století je charakteristické návratem člověka k čistotě přírody, vyzkoušejte je i vy.

před 8 lety | kategorie: Zdraví a hubnutí

Novinka: Fa Coconut Water a Coconut Milk

Nekonečné písčité pláže, šumění moře, azurové nebe a horké sluneční paprsky. Tak vypadá exotický ráj, kde se pěstují kokosové ořechy. Jejich bílá a voňavá dužina skrývá vysoce kvalitní a výživný olej bohatý na vitaminy a antioxidanty, které prospívají celému tělu. Stejně hodnotné je také kokosové mléko či kokosová voda, která se získává ze zelených kokosových ořechů. Vůni a výborné vlastnosti kokosu si nyní můžete vychutnat prostřednictvím dvou nových řad péče o tělo značky Fa – Fa Coconut Water a Fa Coconut Milk.

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Již 21. veletrh krásy WORLD OF BEAUTY & SPA (+ soutěž)

V předjarním týdnu se představí již 21. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se uskuteční ve dnech 11. a 12. března 2016 v moderních halách areálu PVA EXPO Praha – Letňany. Soutěžte o vstupenky na veletrh se Salony-krasy.cz!

před 8 lety | kategorie: Soutěže

Za projektem LidskáSíla.cz stojí „digitální tým“ i lidský přístup

Český start-up LidskáSíla.cz se na trhu objevil v polovině loňského roku. Spojuje mladé a nadšené profesionály se zkušenými dámami na úklid a zákazníkům tak dopřává čistou domácnost bez námahy. S těmi, kdo se starají o samotný úklid se klienti potkají snadno, ale kdo pečuje o zmíněné dámy a jejich kolegy v kancelářích?

před 8 lety | kategorie: Novinky a zajímavosti

Přehled nominací Czech and Slovak Hairdressing Awards 2015

Czech and Slovak Hairdressing Awards vynese každoročně na výsluní slávy vedle vítězů v dílčích kategoriích i absolutního vítěze s titulem Kadeřník roku. V pátek 22. ledna zasedala novinářská porota a v sobotu 23. ledna se do Prahy sjely kadeřnické hvězdy, aby v rámci odborné poroty vybraly ty nejlepší soutěžící v jednotlivých kategorích. Šanci získat post Kadeřníka roku má v tuto chvíli 24 kadeřníků nominovaných v kategoriích Dámský komerční účes/ Pánský komerční účes. Kdo bude nakonec tím nejlepším kadeřníkem v České republice a na Slovensku pro rok 2015, se dozvíme 16. dubna 2016 na slavnostním Galavečeru, který se uskuteční v krásných prostorách Fora Karlín v Praze.

před 8 lety | kategorie: Kadeřník roku

Dove chce pomoct českým ženám získat sebedůvěru - pouze 1 % z nich se vidí jako krásné, což je alarmující!

Aktuální průzkum značky Dove se zaměřil na to, jak se vnímají a hodnotí české ženy. Jeho výsledky odhalily, že Češkám chybí sebevědomí. Pouze 1 % respondentek se dokáže popsat jako krásné. Nejčastěji se naopak hodnotí coby průměrné (22 %). Navzdory tomu se ale v téměř 70 % ztotožňují s tvrzením, že většina žen neví, jak krásné ve skutečnosti jsou. Značka Dove chce svým novým lokálním projektem #jsmekrasne, jehož tváří se stala zástupkyně z řad tuzemských žen, inspirovat Češky ke změně. Prvním krokem k získání sebedůvěry, který doporučují i psychologové, je totiž naučit se sama sebe pochválit.

před 8 lety | kategorie: Vy a jenom Vy

Zdravé mlsání a květiny v jednom, to jsou Valentýnské kytice Frutiko

Co za dárek k Valentýnu? Budeme ho vůbec slavit? Určitě si každoročně kladete podobné otázky. Někdo Valentýna neslaví vůbec, jiný se nechá přemluvit a další je z něj nadšen. Když pomineme situace, kdy se muž rozhodne překvapit krásným šperkem, wellness pobytem nebo jiným výjimečným darem, probíhá mnoho svátků zamilovaných podobně. Většina žen dostane k této příležitosti květiny, plyšáka nebo něco dobrého na zub. Jsou to dárky sice poměrně neoriginální, ale samozřejmě potěší. Nicméně věc, která neurazí, ale ani příliš nenadchne je téměř zárukou, že takového Valentýn přebijí dojmy z těch následujících a asi na něj nebudete vzpomínat mnoho dalších let.

před 8 lety | kategorie: Zdraví a hubnutí

Parafínová lázeň má zdravotní a estetické účinky

V současné době se stále více rozšiřují sítě nehtových salonů, neboť něžné pohlaví si uvědomuje důležitost upravených nehtů. Polámané a slabé nehty nepůsobí reprezentativně, a proto spousta žen upřednostňuje akrylovou či gelovou modeláž. Nicméně zakrýt nezdravé nehty umělou alternativou není dlouhodobé řešení. Měla byste jim nejprve dopřát dostatečnou péči a poskytnout potřebné vitamíny. V následujících řádcích vám představíme účinky parafínové lázně, která se stala v posledních měsících hitem nehtových studií.

před 8 lety | kategorie: Nehty a ruce

Vlasy zn. Poškozené

Ne každá z nás měla to štěstí, že se narodila s takovými vlasy, jaké by si přála. Chceme vlasy světlejší, tmavší, rovnější, vlnitější… barvíme je, rovnáme, kulmujeme, žehlíme… Vlastně neustále, i pouhým fénováním, je vystavujeme zátěži, kterou musí snášet. Díky moderním vlasovým přípravkům je můžeme před ledasčím ochránit, avšak ne vždy je to pro naše vlasy dostačující. Obzvláště majitelky jemných a suchých vlasů se občas potýkají s nedostatečným leskem a pevností vlasového vlákna. Naštěstí existuje cesta ven.

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Odstranění tetování: 3 tipy, jak se vyhnout problémům

Tetování může být povedené a nadčasové. Občas ale vznikne výtvor, který na svém těle mít nechcete. Ať už je to jméno bývalého přítele, hloupý obrázek nebo citát s hrubkou. A co takhle nepovedený permanentní make-up? Nepřirozená kontura rtů nebo nelichotivé permanentní oční linky musí pryč. Jestli se chcete tetování zbavit účinně a bez problémů, neunáhlete se. Najděte si čas na zjištění důležitých informací. Pozor si dejte hlavně na tři největší omyly a chyby, které odstranění tetování jen zkomplikují.

před 8 lety | kategorie: Tetování

OLD MOVIE STAR – Soutěž líčení 2016

V sobotu 28. května 2016 od 10.00 hodin ve Velkém sále Kaiserštejnského Paláce v Praze, Malostranské náměstí 23/37 – 2.patro

před 8 lety | kategorie: Soutěže

Hloubková regenerace pro extrémně suché, poškozené a lámavé vlasy

Čtvrtinu žen trápí lámavé, suché vlasy a roztřepené konečky. Tento problém vyžaduje zvláštní péči v podobě pečující vlasové kosmetiky, která prameny nezatíží, a přitom jim poskytne tu nejlepší regeneraci. Sázkou na jistotu je v tomto případě novinka essence ULTÎME Amber+Oil Anti-Breakage. Jde o první řadu vlasové péče „all-in-one“ s výtažkem z jantaru a oleji pro snížení lámavosti a zlepšení struktury vlasů. Představuje to nejlepší řešení dokonce i pro extrémně poškozené a suché vlasy. Tato řada byla vyvinuta ve spolupráci s topmodelkou Claudií Schiffer.

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Krásnější pleť za 30 minut není sci-fi!

I vaše pokožka je velmi citlivá! Aby byla krásná, potřebuje vaši pozornost v podobě starostlivé (nejlépe každodenní) péče. Někdy si ale doma s problémy pokožky neporadíte, a to se můžete snažit jak chcete. Nejhorší bývá boj s mastnou pletí, akné, pigmentací a s vráskami. Máte tyto problémy a nevíte si rady? Seznamte se způsobem, jak si sjednat pomoc, která zabere za 30 minut!

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Vitalita pro dokonale zdravý vzhled vlasů

Některé druhy ovoce obsahují větší množství vitaminů, antioxidantů a mají vysokou nutriční hodnotu. Patří mezi ně i rakytník řešetlákový, který má výjimečné re-generační a léčivé účinky. Sílu výživy a vitaminů rakytníku teď můžete dopřát i svým vlasům. Značka Schauma přináší zbrusu novou vitalizační řadu produktů péče o vlasy Schauma Sea Buckthorn Vital (Schauma s rakytníkem). Zplihlé a vyčerpané vlasy tak mohou být letos v zimě zase krásně lesklé a plné života, od kořínků po konečky.

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Předchozí články Další články

Slevy v salónech krásy

–22 %

Hodinová havajská masáž lomi lomi

Zažijte havajskou masáž lomi lomi s použitím luxusních…

Tantiki-masáže, Hybešova 40, Brno

699 Kč končí za měsíc

Nejdiskutovanější témata