Vitalita pro dokonale zdravý vzhled vlasů

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Některé druhy ovoce obsahují větší množství vitaminů, antioxidantů a mají vysokou nutriční hodnotu. Patří mezi ně i rakytník řešetlákový, který má výjimečné re-generační a léčivé účinky. Sílu výživy a vitaminů rakytníku teď můžete dopřát i svým vlasům. Značka Schauma přináší zbrusu novou vitalizační řadu produktů péče o vlasy Schauma Sea Buckthorn Vital (Schauma s rakytníkem). Zplihlé a vyčerpané vlasy tak mohou být letos v zimě zase krásně lesklé a plné života, od kořínků po konečky.

Nová řada Schauma Sea Buckthorn Vital je určena pro péči o normální vlasy, které potřebují dodat vitalitu, sílu a lesk. Vysoce účinné složení s antioxidanty obsahuje přírodní výtažky z rakytníku řešetlákového. Díky tomu chrání vlasové buňky před působením volných radikálů a revitalizuje vlasy od kořínků ke konečkům. Zároveň vlasy regeneruje a poskytuje jim vitalitu, antioxidanty i vitaminy. Tyto složky jsou nutné k obnově přirozené krásy vlasů, zejména během dlouhých a chladných zimních měsíců.

Rakytník řešetlákový je doslova magicky silné ovoce. Obsahuje vysoké množství omega nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, minerálů a vitamínů, jež mají vliv na zdraví a krásu pokožky a vlasů. Patří mezi ně mimo jiné vitamin C, kterého je v rakytníku dokonce 10× více, než v pomerančích.

Nová řada Schauma Sea Buckthorn Vital nabízí šampon, balzám a denní péči ve spreji. Díky vysoce účinnému složení zanechává vlasy plné přirozeného lesku a pružnosti již po prvním použití. Nejlepší výsledky můžete očekávat v případě, že budete v péči o vlasy používat všechny produkty najednou.

Portfolio řady Schauma Sea Buckthorn Vital:

  • Šampon Schauma Sea Buckthorn Vital (250 ml a 400 ml) – Vlasy perfektně čistí, pečuje o ně a dodává jim přirozený lesk, pružnost a vitalitu. DMOC: 64,90 Kč (250ml), 84,90 Kč (400ml)
  • Balzám Schauma Sea Buckthorn Vital (250 ml) – Vyživuje a usnadňuje rozčesávání vlasů, které jsou po použití tohoto balzámu až třikrát poddajnější. Současně dodává vlasům přirozený lesk, pružnost a vitalitu. DMOC: 64,90 Kč

Přípravky řady Schauma Sea Buckthorn Vital jsou k dostání v maloobchodní síti od ledna 2016.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře