Články (strana 52)

Oči potřebují péči

Oteklé a unavené oči orámované tmavými kruhy a vráskami vás trápit nemusí, pokud pleti očního okolí dostatečnou péči. Víme, jak na to.

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Poznejte svět luxusních látek a nechte si ušít šaty snů!

Čeká vás prestižní společenská událost, na které musíte vypadat bezchybně? V běžných šatech z obchodu se vám to nemusí podařit. Pokud nemáte typickou konfekční velikost, šaty nebudou vaší postavě lichotit. Navíc se může stát, že vás ve stejných šatech přijde na akci více. Buďte originální a nechte si ušít šaty z luxusní látky. Je to snadné a ani cena není vysoká!

před 8 lety | kategorie: Styl

Slavnostní vyhlášení L’Oréal S​TYLE & COLOUR TROPHY

Prestižní světová kadeřnická soutěž se do České republiky vrátila po pěti letech, za to ve velkém stylu. Udílení cen se konalo v pátek 27. května a následoval párty galavečer, kde se oslavovalo. Pro český profesionální kadeřnický svět je návrat a udílení cen Color trophy přehlídkou nejlepších a nejkreativnějších účesů. Pro mladé kadeřníky je velkou motivací možnost zviditelnit svoji práci a posbírat cenné zkušenosti.

před 8 lety | kategorie: Styl celebrit

Nová kolekce OPS!Objects dává prostor vaší originalitě

Líbí se vám zajímavé šperky s osobitým nápadem a zároveň nepatříte k pohlcené skupině lidí, co nosí Pandoru? Pak se vám určitě zalíbí italské módní doplňky OPS!Objects a jejich nová kolekce, která je založena hlavně na individuálním přístupu každého, kdo šperk nosí.

před 8 lety | kategorie: Styl

Silná ochrana a příjemný pocit sucha

Kdo by neměl rád teplé slunečné dny! Jenže je to právě jaro a především léto, kdy je potřeba maximální ochrana proti pocení a spotřeba antiperspirantů stoupá. To splňuje nová řada Fa Dry Protect od značky Fa, která zajišťuje až 48 hodinovou ochranu proti pocení.

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Beauty Secrets – salón poblíž Hradčanské

Hledáte skvělý, přívětivý a originální salón, který zároveňnebude v žádné zastrčené části Prahy, ale budete to k němu mít kousek od MHD? Pak je pro vás Beauty Secrets ten pravý ořechový. Otázkou ale je co tento salón nabízí. O tom si můžete přečíst podrobné informace v následujícím článku.

před 8 lety | kategorie: Top salony

Luxusní řada kosmetiky Dove DermaSpa Youthful Vitality pro zralou pokožku se rozrůstá o tělové mléko a krém na ruce

Dove DermaSpa, prémiová řada produktů spojujících jedinečným způsobem dermatologickou péči a luxusní hýčkání, představuje rozšíření kolekce Dove DermaSpa Youthful Vitality. K tělovému krému vyvinutému na míru potřebám zralé pokožky nově přibylo tělové mléko a pečující krém na ruce. Pružnost a mladistvější vzhled věkem unavené pokožce pomáhá navracet díky obsahu revitalizačního séra a technologii Cell-MoisturisersTM, která byla doposud využívána jen v krémech na obličej. Ženy ve zralém věku si díky produktům Dove DermaSpa Youthful Vitality mohou užívat krásnou, jemnou, vypnutou a zdravím zářící pokožku, a tím i zvýšené sebevědomí. Výjimečný požitek z intenzivní péče umocňuje nezaměnitelná vůně.

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Už jste ochutnali těstoviny 21. století? Jsou dietní a ze zeleniny!

Nehodí se těstoviny k vaší snaze o zdravý životní styl, ale neradi si je odpíráte? A co byste řekli na to, že existují takové, u kterých se nemusíte bát jejich vlivu na vaše zdraví a figuru a mohli byste si jich dopřát kolik je libo? Jsou to dietní těstoviny Perfect Pasta ze zeleniny, které jsou u nás poměrně žhavou novinkou, ale už teď patří k nejoblíbenějším dietním potravinám.

před 8 lety | kategorie: Zdraví a hubnutí

Dove DermaSpa připraví pokožku na léto – řada Uplifted+ jí dodá pevnost a pružnost, Summer Revived zdravě opálený tón

Léto se nezadržitelně blíží a s ním i sezóna plavek či krátkých sukní a topů bez rukávů. Pro bezstarostné horké dny a dokonalé sebevědomí díky krásné pokožce nabízí řešení řada luxusní kosmetiky Dove DermaSpa. Rozmazlující lázeňská péče se spojila s poznatky špičkových dermatologů, aby vznikly výjimečné kolekce Dove DermaSpa Uplifted+ podporující pevnost, pružnost i hebkost pokožky a Dove DermaSpa Summer Revived, jejíž tónovací tělová mléka dodávají pokožce přirozeně opálený vzhled. Unikátní technologie Cell-MoisturisersTM pro hloubkovou hydrataci, která byla doposud využívána jen v krémech na obličej, a podmanivé vůně produktů zaručují, že řada Dove DermaSpa povýší rutinní přípravy „do plavek“ na rozmazlující péči a požitek pro všechny smysly.

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Soutěž Kadeřník roku zná svého vítěze

V pražském Foru Karlín proběhlo v sobotu 16. dubna 2016 vyhlášení výsledků nezávislé kadeřnické soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards, která již čtrnáctým rokem probíhá za podpory Schwarzkopf Professional, divize profesionální vlasové kosmetiky společnosti Henkel. Titul Kadeřník roku 2015 (Hairdresser of the Year) získala Misha Čadková ze salonu MISHA/hair studio.

před 8 lety | kategorie: Kadeřník roku

Zendium rozšiřuje své portfolio o ergonomické zubní kartáčky a pastu Gentle Whitening pro přirozeně bílý a krásný úsměv

Zendium uvádí na český trh dvě novinky: pastu Zendium Gentle Whitening, jež chrupu citlivě pomáhá navracet původní přirozenou bělost, a sérii zubních kartáčků vyvinutých ve spolupráci s předními dentálními experty. Stejně jako ostatní zubní pasty Zendium i nová varianta obsahuje enzymy a proteiny, které podporují přirozenou obranyschopnost ústní dutiny. Díky jemnému složení je navíc vhodná pro citlivá ústa a osoby trpící aftami. Vůbec poprvé jsou dostupné také tři typy ergonomických zubních kartáčků Zendium s různými stupni měkkosti štětinek.

před 8 lety | kategorie: Zuby

Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2016

Agentura Elite vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2016.

Castingy se uskuteční ve dnech od 25. dubna do 9. května v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit ženy ve věku 13 až 22 let s výškou nad 170 cm a muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 182 cm. Ambasadorkou soutěže se pro tento ročník stala topmodelka Zuzana Stráská, která se bude spolu s porotou podílet na výběru semifinalistů a zároveň bude provázet všemi castingy.

před 8 lety | kategorie: Styl celebrit

Veletrh krásy Interbeauty Prague 2016 přestává být výsadní doménou žen, letos na jaře se otevře i českým mužům (+ soutěž uvnitř)

Veletrh INTERBEAUTY Prague konaný 22. – 23. 4. 2016 na holešovickém Výstavišti je již po několik sezón oblíbenou destinací profesionálů z oblasti kosmetika, vlasový a nehtový design, modulace postavy, ale i estetická medicína, dermatologie či zdravá výživa. Krom odborníků z oboru míří každoročně na holešovické Výstaviště také proudy běžných uživatelek, kterým není sledování novinek a trendů v kosmetice a příbuzných odvětvích cizí. Současná žena ví, že na upraveném vzhledu a pevném zdraví záleží, a že bez nich lze jen stěží uspět.

před 8 lety | kategorie: Soutěže

Novinka Dove Advanced Hair Series Quench Absolute zkrotí neposedné kudrliny a podtrhne jejich krásu

Jedna z deseti žen na světě se může pyšnit vlnitými kudrnatými vlasy, ale až 50 % z nich by je raději vyměnilo za rovné, hladké a lesklé. Kudrnatý vlas má totiž odlišnou strukturu a vyžaduje specifickou péči i přípravky. Proto Dove přichází na trh s novinkou Quench Absolute z řady Advanced Hair Series. Šampon, kondicionér a maska nové kolekce svým jedinečným složením s vzácným olejem z palmy Buriti pomáhají neposedné kadeře hloubkově vyživit, díky čemuž získají větší pevnost2 a budou se také snadněji upravovat.

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

98 % Čechů nesnese zápach potu – nový antiperspirant Rexona Active Shield pomáhá eliminovat bakterie, které ho způsobují

Podle posledního průzkumu značky Rexona1 až 98 % Čechů vadí, pokud jsou cítit potem, a 96 % z nich negativně vnímá, když zapáchá někdo v jejich okolí. Původcem nežádoucího odéru během pocení jsou bakterie vyskytující se v našem podpaží. Proto byl vyvinut nový antiperspirant Rexona Active Shield, který díky účinným složkám a svěží vůni zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. K dostání je v dámské i pánské variantě.

před 8 lety | kategorie: Péče o pleť

Předchozí články Další články

Slevy v salónech krásy

–22 %

Hodinová havajská masáž lomi lomi

Zažijte havajskou masáž lomi lomi s použitím luxusních…

Tantiki-masáže, Hybešova 40, Brno

699 Kč končí za měsíc
–40 %

40% sleva na první návštěvu

Sleva 40 % na první proceduru v našem studiu - neinvazivní…

Studio Fit medica Třebíč, Poliklinika Hájek Jelínkova 991, Třebíč

714 Kč končí za měsíc

Nejdiskutovanější témata