Horké stylingové novinky od OSiS+

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Nové stylingové zbraně OSiS+ Volume Up a Wax Dust od Schwarzkopf Professional.

Značka OSiS+ od Schwarzkopf Professional pravidelně nastavuje nové standardy na trhu s profesionálním vlasovým stylingem. Inovace, které přináší vždy reagují na nejnovější trendy – tuto sezónu budou vládnout strukturované, ale zároveň při-rozeně vypadající účesy. Doma či v salonu, se stylingem OSiS+ se člověk nikdy ne-nudí a vždy ho dokáže inspirovat k novým, zajímavým kreacím.

Dvě novinky, které právě přicházejí na trh nabízí nové stylingové možnosti s wow efektem. OSiS+ Volume Up je prvním objemovým sprejem, který dodá okamžitý strukturovaný objem a zároveň vlasům dopřeje přirozený pohyb. OSiS+ Wax Dust má unikátní konzistenci pudru, který se mění na vosk a poskytuje vlasům suchou strukturu a přirozený pocit z vlasů.

OSiS+ Volume Up – nový nejlepší přítel každé ženy

Dodává okamžitý objem u kořínků i v délkách, dokonalou strukturu a pocit přirozenosti. Ulehčí úpravu vlasů v salonu i doma, a to bez potřeby použít fén. Účes si navíc můžete kdykoliv opětov-ně oživit i během dne.

OSiS+ Volume Up, 250 ml, cena od 349,– Kč

OSiS+ Wax Dust – pudrovosk přichází

Revoluční produkt s unikátní konzistencí pudru, který se rozetřením v dlaních změní na lehký krémový vosk. Částečky pudru dokáží vytvořit sušší strukturu než jiné vosky, díky čemuž účes není mastný a vypadá přirozeně.

OSiS+ Wax Dust, 15 g, cena od 399,–

Fotografie

Komentáře