Články (strana 2)

Tibetské mísy: Zvuková terapie pro tělo i duši

V dnešní uspěchané době hledáme stále více cest, jak najít klid a harmonii. Jednou z cest, jak dosáhnout vnitřního míru a souznění, je zvuková terapie tibetskými mísami, která se stává stále populárnější i v našich končinách. Salony krásy a wellness centra, včetně vašeho oblíbeného salonu na webu salony-krasy.cz, nyní nabízejí toto jedinečné ošetření jako součást svých relaxačních a terapeutických služeb. Pojďme se podívat blíže na to, co tibetské mísy nabízejí, jaké mají výhody, účinky, cenu ošetření, efekt, kontraindikace a pro koho jsou vhodné.

před měsícem | kategorie: Relax a wellness

Hladká krása pod kontrolou: Diodový laser odhaluje tajemství trvalé epilace

V době, kdy moderní technologie kročí rychlým tempem vpřed a krása již dávno není otázkou náhody, ale volby, se diodový laser řadí mezi špičkové nástroje v boji proti nežádoucímu ochlupení. Salony-krasy.cz, váš spolehlivý průvodce světem krásy a relaxace, vám přináší exkluzivní pohled do světa laserové epilace, která je stále oblíbenějším řešením pro dosažení dokonalé hladkosti.

před měsícem | kategorie: Péče o pleť

Najděte ideální prostor pro váš salon snů: průvodce pro beauty profesionály

Založení salonu nebo studia krásy je vzrušující krok na cestě každého beauty profesionála. Ať už jste kadeřník, kosmetička, nebo specialista na nehty, výběr správného prostoru je klíčový pro úspěch vašeho podnikání. Jak ale najít ten pravý prostor, který bude odpovídat vašim potřebám a snům? Přinášíme vám několik tipů, na co se zaměřit při hledání a jaké zdroje využít.

před 2 měsíci | kategorie: Pro odborníky

Vstupte do světa krásy: průvodce hledáním práce v salonu

Hledáte práci v dynamickém a tvořivém prostředí salonu krásy? Ať už jste začínající kosmetička, zkušený kadeřník, nebo nadšenec pro nehtový design, najít tu správnou pozici vyžaduje více než jen vášeň pro obor. Od správné kvalifikace přes efektivní hledání až po úspěšné prezentování sebe sama – zde je vše, co potřebujete vědět, abyste našli svou vysněnou práci v salonu.

před 2 měsíci | kategorie: Pro odborníky

Jak vytvořit neodolatelný inzerát pro salony krásy a beauty profesionály

V konkurenčním světě beauty průmyslu je klíčové, aby vaše inzeráty vynikaly a zaujaly potenciální klienty i profesionály. Ať už nabízíte pronájem salonu, hledáte nové kolegy do týmu, prodáváte kosmetické přístroje, hledáte garanta pro vaše služby, nebo propagujete kurzy a školení pro beauty profesionály, následující tipy vám pomohou zvýšit atraktivitu vašich inzerátů.

před 2 měsíci | kategorie: Pro odborníky

Šik cestovatelé – průvodce výběrem dokonale stylového cestovního kufru

Pokud jste cestovatelé tělem i duší, určitě se ve vaší skříni neztratí kvalitní a zároveň trendy cestovatelský kufr. Že nevíte, podle jakých parametrů ho vybírat? Nevadí! My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Cestovatelský kufr by měl splňovat mnoho náležitostí. Pojďte si pro inspiraci!

před 2 měsíci | kategorie: Styl

Rozšiřte své horizonty: Jak na certifikované beauty kurzy pro profesionály

V dynamickém světě krásy a wellness je neustálé vzdělávání klíčem k úspěchu. Pro profesionály v oblasti beauty je důležité nejen držet krok s nejnovějšími trendy, ale také rozšiřovat své dovednosti a znalosti prostřednictvím certifikovaných a akreditovaných kurzů. Tyto kurzy nejen zvyšují vaši kvalifikaci, ale také vám umožňují legálně vykonávat určité povolání v rámci regulovaných oborů. Jak tedy najít ty správné kurzy, plánovat svou kariérní cestu a na co si dát pozor při výběru?

před 2 měsíci | kategorie: Pro odborníky

Nadčasové dekorace pro moderní domov: Jak vybrat s moudrostí a stylem?

V době, kdy se trendy v interiérovém designu mění rychleji než kdy dříve, je výběr nadčasových dekorací do vašeho salonu či domácnosti klíčovým krokem k vytvoření prostoru, který zůstane elegantní a aktuální i v nadcházejících letech. Správné dekorace mohou proměnit každý prostor v útočiště plné stylu a pohody, aniž byste museli neustále podléhat prchavým trendům. Jak tedy vybrat ty pravé kousky, které překonají zkoušku časem?

před 2 měsíci | kategorie: Styl

All inclusive dovolená? Stačí vybrat destinaci!

V dnešním rychlém světě, kde každý má neustále různé povinnosti a závazky, získala myšlenka „all-inclusive“ dovolených obrovskou popularitu. Tyto dovolené nabízejí komplexní zážitek, který překračuje tradiční koncept cestování.

před 3 měsíci | kategorie: Relax a wellness

Ochrana pleti před chladem: Klíčové rady a která ošetření v kosmetickém salonu rozhodně využít?

Zima může být náročným obdobím pro naši pleť. Nízké teploty, ostrý vítr a vytápěné interiéry mohou způsobit dehydrataci, podráždění a ztrátu života pleti. V tomto článku se dozvíte, na co si dát pozor a jak chránit svoji pleť před chladem, a také jaké ošetření v kosmetickém salonu je pro vás to pravé.

před 3 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Trendy v permanentním makeupu pro rok 2024: Revoluce v kosmetických a tetovacích salonech

V roce 2024 pokračuje revoluce v oblasti permanentního makeu-pu, která přináší vzrušující novinky jak pro kosmetické, tak i pro tetovací salony. Tento článek se zaměřuje na nejnovější trendy, techniky a inovace, které formují tento dynamický průmysl.

před 3 měsíci | kategorie: Tetování

Kosmetický kufřík: Jak plánovat perfektní balení pro cestu mimo domov

Cestování mimo domov může být vzrušující dobrodružství, ale i stresujícím zážitkem, pokud jde o balení kosmetiky. Nikdo nechce na cestách trávit hodiny hledáním své oblíbené rtěnky nebo zjistit, že zapomněli důležitý produkt. Abychom vám pomohli udržet váš kosmetický arzenál v pořádku a připravený pro cestu, přinášíme vám několik tipů na plánování balení kosmetiky.

před 3 měsíci | kategorie: Make-up a líčení

Značka Head & Shoulders věnuje více než 392 000 Kč Lince bezpečí na pomoc obětem šikany

Obětí šikany se může stát téměř jakékoliv dítě. Podle dat společnosti Head & Shoulders se s šikanou setká každé páté dítě a děti trpící lupy mohou být obětí až 2× častěji. Proto se značka Head & Shoulders spojila s Linkou bezpečí a společně zahájili boj proti šikaně osvětovou kampaní. Díky spotřebitelům, kteří se nákupem svých oblíbených produktů do kampaně zapojili, se podařilo vybrat 392 352,5 Kč.

před 3 měsíci | kategorie: Tiskové zprávy

Kérastase představuje sydney sweeney jako globální ambasadorku značky.

Mezinárodní ikona moderní ženskosti Sydney Sweeney se stala globální ambasadorkou značky luxusní vlasové péče Kérastase. Sydney Sweeney je žena mnoha talentů. Jako herečka a producentka se díky své odvážnosti vyhoupla do popředí populární kultury.

před 3 měsíci | kategorie: Tiskové zprávy

Karob jako méně známá ale velmi cenná superpotravina

Spousta lidí chuť karobu přirovnává k čokoládě a nejsou tak daleko od pravdy. Karob má totiž skutečně podobnou chuť i účinky jako čokoláda, navíc je pro naše tělo mnohem prospěšnější.

před 3 měsíci | kategorie: Zdraví a hubnutí

Předchozí články Další články

Nejdiskutovanější témata