Články (strana 4)

Tajemství krásné pleti pro ženy nad 40 let

Stárnutí je přirozeným procesem, který postihuje každého z nás. Nicméně, v dnešní době existuje mnoho pokročilých technik a produktů, které mohou pomoci ženám nad 40 let zpomalit viditelné známky stárnutí a udržet svou pleť v co nejlepší kondici. Kosmetické salony se staly útočištěm pro ty, kteří touží po omlazení a péči o svou pleť a nabízejí širokou škálu služeb zaměřených právě na tuto věkovou skupinu.

před 9 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Vitaminové poklady pro zdravé vlasy, nehty a mladistvou pleť

Krása začíná zevnitř, a co by mohlo být lepším důkazem než zářivé vlasy, pevné nehty a mladistvá pleť? Pokud se zajímáte o celkovou péči o svůj vzhled, pak jste na správném místě. Není tajemstvím, že vitaminové doplňky mohou hrát klíčovou roli při dosažení zdravého a krásného vzhledu. Dnes si představíme tři zázračné vitaminy, které jsou vašimi parťáky pro hydrataci a výživu vlasů, nehtů a pleťových buněk, a navíc bojují proti stárnutí.

před 9 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Návrat z dovolené: Zářící vlasy díky profesionální péči

Každá dovolená je nezapomenutelným dobrodružstvím plným nových zážitků, slunce a odpočinku. Nicméně, návrat domů může znamenat i návrat k běžnému životu a péči o sebe. Pokud jste právě vrátili z exotických pláží či horských dobrodružství, vaše vlasy mohou potřebovat trochu lásky a péče, aby opět zazářily. V tomto článku vám přinášíme tipy na péči o vlasy po návratu z dovolené, včetně profesionálních přípravků a návštěvy kadeřnictví.

před 9 měsíci | kategorie: Účesy a vlasy

Elegantní dámská obuv do kanceláře? S Rieker žádný problém

Hledání pravého páru, který vyhoví všem vašim představám, může někdy stát hodně úsilí a času. Pro ženy, které tráví hodiny v kanceláři, se výběr obuvi stává nejen otázkou módy, ale také pohodlí.

před 10 měsíci | kategorie: Styl

Nápověda pro citlivou pleť v horkém létě: Základní tipy a péče v kosmetických salonech

Citlivá pleť je někdy jako rozpálené slunce – náchylná k podráždění, zarudnutí a nepříjemným vyrážkám, zejména v létě. S nástupem horkých dnů je důležité znát nejlepší způsoby, jak chránit a péči o citlivou pleť, aby byla její krása a zdraví uchována v optimálním stavu. V tomto článku se zaměříme na rady a osvědčené postupy pro péči o citlivou pleť v létě, včetně výhod profesionální kosmetiky a služeb nabízených v kosmetických salonech.

před 10 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Lupy ve vlasech: Pravda a mýty o boji proti nim pomocí rašeliny a rady od trichologů

Lupy jsou nepříjemným a často trápivým problémem, který může postihnout každého z nás. Vyskytují se v důsledku různých faktorů a mohou být zdrojem nízkého sebevědomí. V tomto článku se podíváme na pravdu a mýty o lupy, zjistíme, jak účinná je rašelina jako domácí lék, a seznámíme se s názory trichologů, odborníků na vlasy, na nejlepší způsoby, jak se zbavit tohoto nepříjemného problému.

před 10 měsíci | kategorie: Účesy a vlasy

Růžovka: Mýty, fakta a osvědčené způsoby, jak se jí vyhnout a zvládat ji

Růžovka, známá také jako rosacea, je chronické onemocnění pokožky, které postihuje miliony lidí po celém světě. Vyvstávající zarudlá a citlivá kůže může být značně nepříjemná, a proto je důležité se s touto problematikou seznámit a pochopit, jak jí předcházet a jak správně zvládat. V tomto článku se podíváme na příčiny vzniku růžovky, osvědčené způsoby, jak ji ovlivnit, včetně vhodné stravy a kosmetiky, a také se seznámíme s různými typy ošetření a kosmetických produktů pro účinné řešení tohoto onemocnění.

před 10 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Krásná pokožka bez zarudnutí: Revoluční léčba rosacei v kosmetických salonech a estetických klinikách

Pokud trpíte rosaceou a toužíte po vyrovnané pokožce bez zarudlých výrazů, nyní máte šanci objevit revoluční metody léčby v kosmetických salonech a estetických klinikách. Pojďme se společně podívat na různé možnosti, jejich výhody a nevýhody, a také zjistit, která z nich je pro vás ta nejvhodnější.

před 10 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Získejte krásné řasy: Volume UV Lash systém v kosmetických salonech

Prodlužování řas se stalo jedním z nejoblíbenějších trendů v kosmetickém průmyslu, a není divu! Krásné, dlouhé a bohaté řasy okamžitě přitahují pozornost a dodávají zářivost každému pohledu. Jednou z inovativních metod pro dosažení působivých řas je Volume UV Lash Systém, který se stává stále populárnějším v kosmetických salonech po celém světě.

před 10 měsíci | kategorie: Obočí

Mesoboost: Inovativní spojení mezoterapie a nových technologií pro dokonalou pleť

V oblasti kosmetické péče o pleť neustále objevujeme nové metody a technologie, které nám pomáhají dosáhnout krásné a zdravé pokožky. Jednou z těchto inovací je mesoboost, který spojuje výhody tradiční mezoterapie s moderními postupy a přístroji. V tomto článku si prohlédneme, co mesoboost přesně znamená, jaké jsou jeho výhody, náklady, trvání a četnost aplikací, a proč byste měli navštívit kosmetický salon, abyste vyzkoušeli tuto revoluční metodu péče o pleť.

před 10 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Nechte v létě vyniknout vaše oči i bez make-upu (+6 rad, jak o řasy pečovat)

Každá žena sní o dokonalých a výrazných řasách, které dodají očím zářivý vzhled. Pokud jste unavené z neustálého používání řasenky, máme pro vás skvělou alternativu. Lash Lift ve spojení s botoxem je inovativní kombinace ošetření, která vám přinese ohromující výsledky. V tomto článku vám představíme Lash Lift + Botox a všechny důvody, proč byste měly tuto kombinaci vyzkoušet v kosmetickém salonu.

před 11 měsíci | kategorie: Obočí

Svěží a barevné: Letní balayage pro blondýnky (15+ inspirací na balayage účesy)

Letní měsíce jsou ideálním časem pro změnu vzhledu a přidání svěžesti do našich vlasů. Pokud jste blondýnka, můžete využít populární techniku zvýrazňování vlasů – balayage, která přináší přirozenou barevnou dimenzi a osvěžení. V tomto článku vám přinášíme inspiraci pro letní balayage a také užitečné tipy, jak udržet vaše blond vlasy zdravé a lesklé.

před 11 měsíci | kategorie: Účesy a vlasy

Zklidněte spálenou pokožku přírodními recepty: Jak ji ochladit, hydratovat a uzdravit?

Spálená pokožka je nepříjemným zážitkem, kterému jsme vystaveni při příliš dlouhém pobytu na slunci nebo při kontaktu s horkými povrchy. Místo běžného balení do lékárničky se můžete obrátit k přírodním lékům, které mohou přinést úlevu a urychlit hojení spálené pokožky. V tomto článku vám přinášíme několik jednoduchých a účinných receptů s přírodními ingrediencemi, které pomohou zklidnit a ošetřit vaši spálenou pokožku.

před 11 měsíci | kategorie: Péče o pleť

Klíč k úspěchu: Jak si zajistit spokojené klienty ve vašem salonu krásy

Spokojení klienti jsou nepostradatelným pilířem každého salonu krásy. Jejich spokojenost nejenže přináší opakující se návštěvy, ale také pozitivní doporučení, která mohou přilákat nové zákazníky. Jak tedy zajistit, aby vaši klienti odcházeli ze salonu s úsměvem na tváři? V tomto článku vám přinášíme několik klíčových tipů, jak si zajistit spokojené klienty a vytvořit si vynikající pověst ve světě krásy.

před 11 měsíci | kategorie: Pro odborníky

Udržte si spokojenost klientů: Průvodce pro majitele salonu krásy při jednání s nespokojenými zákazníky

Jednání s nespokojeným klientem je výzvou, kterou majitelé salonů krásy často čelí. Každý salon se může setkat s tímto typem situace, a proto je důležité umět řešit nespokojenost klienta profesionálně a efektivně. V tomto článku vám přinášíme krok za krokem doporučení a rady, jak jednat s nespokojeným klientem a udržet si spokojenost ve vašem salonu.

před 11 měsíci | kategorie: Pro odborníky

Předchozí články Další články

Slevy v salónech krásy

–22 %

Hodinová havajská masáž lomi lomi

Zažijte havajskou masáž lomi lomi s použitím luxusních…

Tantiki-masáže, Hybešova 40, Brno

699 Kč končí za měsíc
–40 %

40% sleva na první návštěvu

Sleva 40 % na první proceduru v našem studiu - neinvazivní…

Studio Fit medica Třebíč, Poliklinika Hájek Jelínkova 991, Třebíč

714 Kč končí za měsíc

Nejdiskutovanější témata