Zpět na Kadeřnictví

Pozor na kadernictvi FAZONA

Negativní zkušenost s kadeřnictvím La fazona- NEDOPORUCUJI – majitelka je nepříjemná, vymýšlí si a ještě mi vynadala, že mluvím moc nahlas. O tom že jsem v kadeřnictví strávila 3,5 hodiny a výsledek byl tristní ani nemluvím (kadeřnice prý chodí na soutěž – zajímalo by mě kam a hlavně jak si tam vede.

Jo a je pravda, že dobré kadeřnictví asi nemusí využívat slevových portálu, ale zatím jsem byla pokaždé, když jsem si koupila voucher spokojená…Ale tato zkušenost mě asi navždy odradila…

Edita S. | 25.1.2013 21:43 | ip: 86.49.103.17

Pozor na Salonek Krokodýlka v Rýmařovské ulici v Praze Letnanech.
Kadeřnice Monika neprofesionálně pracuje s vlasy. Nepoužíva barvy na vlasy, které prezentuje na svých stránkách. Odešla jsem s naprosto šílenými vlasy a mohla jsem být ráda, že mi vůbec nějaké vlasy na hlavě zůstaly.
Takto se ničily vlasy za hluboké totality. Bude mi dlouhu trvat než dám vlasy do kupy. A aby toho nebylo málo, tak mi vlasy ještě strašně ostříhala, že vypadám jak oškubaná slepice.
Dejte si na ně pozor. Nechá Vás sedět v barvě a ani se na ty vlasy za celou dobu nepodívá.

Helena Kubelková (hojna.voda@seznam.cz) | 3.11.2013 18:39 | ip: 194.228.11.76

Dobry den, jen bych vas vsechny chtela varovat pred kadernictvim Fazona. Majitelka ani kadernice se neumi chovat. Nejdrive me nechaly cekat. pak mi hlavu myla kosmeticka, ktera chvili predtim rozcilila jinou klientku. Zadny kondicioner nic… Po dalsich deseti minutach co jsem sedela s mokrou hlavou v celkem chladne mistnosti mi drela rucnikem hlavv tak, ze mi malem vypadly vlasy. Prestoze jsem si prinesla obrazek, dle ktereho me jina kadernice jiz rok striha, ostrihala mi vlasy podle sebe. Vubec me neposlouchala. Pry to udela aby se to libilo ji. S obrazkem me vlasy nemely nic spolecneho. Ani je poradne nezkratila,prestoze jsem rikala, at je vzadu zkrati vic, tak jen delala ze striha. Vse dovrsilo brutalni fenovani, kdy mi malem spalila hlavu a na vlasy nanesla „kydanec“ gelu.
Do tohoto kadernictvi bych nesla,ani kdyby to bylo zadarmo. HRUZA!!!

Anyta | 18.11.2013 19:53 | ip: 213.220.226.143

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.