Zpět na Korekce vrásek

Botox

Dobrý den, chtěla bych vyzkoušet odstranění vrásek pomocí botulotoxinu. Máte s tím vlastní zkušenosti :-)? Budu ráda, když se něco dozvím ještě před procedurou. Díky.

Lenka | 11.3.2008 11:33 | ip:

Těch výplní vrásek je několik, nemusí se jednat jen o botox. Existují i výplně na bázi kyseliny hyaluronové.

Mona | 15.1.2014 11:18 | ip: 89.103.182.29

EFEKT BOTOXU SE ZDVOJNÁSOBÍ
MUDr. Václav Poláček patří k nejzkušenějším operatérům, který za svoji činnost získal řadu ocenění. Již mnoho let patří v České republice mezi nejuznávanější plastické chirurgy. Pro své výborné operační výsledky je vyhledáván velkým počtem jak českých, tak zahraničních klientů.Společně se svou asistentkou Hankou Váňovou již více než rok ověřují účinky kolagenových (dnes peptidových) produktů zn. Larens.

Doporučují je po všech plastických operacích, kdy se radikálně zkracuje délka hojení, snižuje se riziko komplikací, jizvy jsou méně viditelné atd.

Velmi zajímavý je následující poznatek … Po aplikaci Botoxu a dalších výplní se efekt při používání PEPTIDUM FACE GEL prodlužuje až na dvojnásobnou délku.

Ráda poradím jak na to.Kontaktujte mě na email:kvalita­na1miste@seznam­.cz

Ilča (kvalitana1miste@seznam.cz) | 6.4.2014 14:04 | ip: 37.221.245.243

Hezký den,

taky jsem v 35 letech začala řešit vrásky na čele i kolem očí. Ráda se směji, mám suchou kůži a tak jsem jich měla docela dost. Nejdřív jsem chodila ke kosmetičce na různé masáže obličeje, kupovala si dražší krémy, ale moc to nepomáhalo. Nejvíc se to zhoršilo v létě, když jsem se opalovala. Tak jsem se jednou ptala kamarádky, jak to dělá, že nemá žádné vrásky. Myslela jsem si, že to má prostě od přírody, ale vyvedla mě z omylu. Doporučila mi jednu pražskou kliniku a tak jsem jí vyzkoušela. Bála jsem se, že to bude bolet, ale je to jen pár píchnutí a za pár hodin se to začne pěkně vypínat. Navíc to moje paní doktorka dělá citlivě, takže to vypadá přirozeně, takže doporučuji

Zusu1 | 21.4.2016 15:05 | ip: 81.201.48.27

Ahoj holky , Chci se podělit o svou zkušenost s botoxem .Měla jsem vrasku mezi obočím takovou tu mračivku fakt mě to vadilo .Nechala jsem si pichnout botox do čela a výsledek nic moc .Doktor mě připichl ješte jednu dávku ale mračivka vráska je tam pořad , sice nějaky efekt to má.je možné, že to na mě nepůsobí ? Prvni dávka byla 14 jednotek a druhá25 jednotek . Máte s tim někdo zkušenosti. Děkuji za odpověď

Zdenka | 27.5.2016 20:00 | ip: 90.180.169.35

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.