Zpět na Kosmetické salóny

Přístroje do salonku

Milé dámy kosmetičky,můžete mi poradit co do začátku koupit do salonku za cenově dostupný,ale účinný přístroj?Máte některá ultr. špachtli NGL?A co lasery,třeba maestro?Poradíte prosím,aby to mělo nějaký přínos.....Děkuji (odp. na email) :-P

Marcela (makossen@seznam.cz) | 21.9.2011 13:22 | ip: 77.242.90.251

Dobrý den. Prodám kosmetický přístroj na zpevňování,uta­hování pokožky v problematických partiích,redukci-odstraňování celulitidy,od­straňování vrásek a vyhlazování pleti v obličeji.
Multifunkční přístroj Niodé Vac III se kterým je možno provádět vyhlazování vrásek v obličeji ,vypnutí pleti obličeje , dále pak ošetřování problematických partií (břicho,hýždě,steh­na,ale i povislou pokožku na rukách či dekoltu) za účelem zpevnění pokožky,odvodnění nohou a odstranění – redukci celulitidy. Výsledky viditelné,znatelné na úbytku cm v ošetřovaných partiích,pokožka výrazně jemnější,hladší.
Přístroj plně funkční,servi­sovaný,udržova­ný ,včetně potřebných hubic a příslušenství. Doklady o původu. Pořizovací cena přístroje 168000,– . Prodej za 69000,– ,při rychlém jednání sleva možná.
Přístroj prodávám z nedostatku času na jeho provozování,jiná pracovní činnost.
Kontakt: 724909077 (Olda Štefka)

Oldřich Štefka (olda.trener@seznam.cz) | 28.10.2013 14:30 | ip: 109.80.4.85

Ja doporucuji jeden maly pristroj, ktery muzete nabizet svym klientum na domaci pouziti…Je to Ocni Lifter BYAS (Nemecke vyroby). Funguje na základě BIO-mikrovibrací společné s omlazujícím Rejuvenating Supreme Serumem,(15ml). díky tomu se dostane kyselina hyaluronová do hloubky pleti. Tento přístroj je účinný na oční partie, je sertifikovaný a patentovaný, zbaví vrásek a tmavých kruhů a rozjasní Vám oči. Přijďte se vyzkoušet funkčnost tohoto přístroje, můžete použit kdykoli, je tak malý, že jej můžete mít v kabelce nebo kapse, je naprosto pro každého, pro ženy a muži. Máte možnost ho prodavat i na domácí použití. Vyhody v tom, ze je to moc jednoduchy pristroj, stoji kolem 1000 pro kosmeticky, klientum prodavam za 1490 nebo vice…Je to novinka na Ceskem trhu. Zapracovat je mozne i jine sera na oci… ;-)
a fakt to funguje a klientky rady to kupujou domu.
Vice info muzete se dozvedet u mne v salonu a otestovat pristroj – nadinsalon.cz

Nadezda Rechkova (nreckova@gmail.com) | 9.5.2014 0:15 | ip: 89.233.184.194

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.