Zpět na Kosmetické salóny

Permanentní make-up

Je prosím v Klatovech v nějakém kosmetickém studiu nabídka na provádění permanentního make-upu? Děkuji – popř. kontakt.

dagmar bočkova | 3.4.2008 10:43 | ip:

tetování najdete v Sušici salon Lady, p. Sogová, T.G.Masaryka. Tak snad to není reklama?

lenka lakoma (lenka.lakoma@atlas.cz) | 25.11.2008 16:54 | ip: 92.62.224.10

Ahoj, já jsem si nechala dělat permanentní make-up ve Slavkově u Brna u paní Šmídové, kosmetika Arnika. Bohužel výsledek katastrofální. Obočí bylo ze začátku krásně tmavě hnědá (prý nová barva), jenže po půl roce ho mám červené, vypadám děsně. Navíc mezitím jsem si nechala udělat horní linky, kdy jednu mám u konce křivou. Hned po tetování jsem to viděla a řekla jsem jít, ona se ale dušovala, že je to v pořádku, že mám nateklé oko, tak se mi to zdá. Nezdálo. Navíc už během toho mi musela část linky zatetovávat tělovou barvou. Dokážete si představit, jak vypadám bez stínů. A rty! Linku jsem si musela nechat odstranit u paní Králíkové v Brně jak byla křivá!!. Nevrátila mi peníze, tvrdila, že je to v pořádku, že z její strany není chyba. Neuvěřitelná drzost, dejte si pozor, tetovat neumí, jsem živoucím důkazem a o 10,000 lehčí!!!! :-( :-? :-?

Pavlína | 15.3.2010 15:09 | ip: 82.117.159.146

Dobrý den, prosím, nemáte někdo zkušenosti se salonem paní Opachové, která má salon v Ostravě a v Hlučíně ??? ráda bych si nechala udělat permanentní make up – obočí a horní linky, dlouho o tom uvažuji, ale stále váhám. Pokud máte někdo nějaké zkušenosti, prosím napište mi mejlík, děkuji moc :-)

Michaela | 20.7.2012 9:46 | ip: 83.208.81.30

Ahoj Míšo, mám osobní zkušenost a to 100% s permanentním makeupem více než 8 let -a stále drží, mám vše, linky,rty,obočí a nedám na něj dopustit a nejen já. mají ho všechny švagrové, máma i ségra a všechny jsem doporučila.Máme ho od p.Katky Rosandičové z Ostravy-Mar.Hor. Má salon Arabesque a je skutečně exclusivní.Ceny má normální, spokojenost na 1s hvězdičkou.

Lenka Jančová | 21.8.2012 20:58 | ip: 85.71.1.89

Dobrý den , všechny mé kamarádky a já také jsme byly na PM u paní Seidlové , která dělá v Králově Dvoře a Praze . Mohu vřele doporučit , dnes je to již rok a výsledek je stále hezčí . Máme jak obočí , linky a dokonce mé tetě tetovala stíny …opravdu moc hezké. Mohu doporučit a ceny jsou opravdu velice slušné .

Markéta | 1.8.2013 5:33 | ip: 85.71.63.24

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.