Rádi bychom vás pozvali na Chemický peeling Renophase a Rejuvenaci (omlazení pleti)

Chemický peeling je velmi účinná metoda ovlivnění stavu pokožky. Používá se pro zmírnění projevu stárnutí pleti, vyhlazení a vypnutí pleti, pro léčbu akné a pigmentaci různého původu. Ošetření provádí zkušený dermatolog. Spočívá v aplikaci ovocných kyselin – nejčastěji kyseliny glykolové na ošetřovanou pokožku. Působením těchto kyselin se odloučí povrchové či hlubší vrstvy kůže. Následuje proces hojení, kdy se odloučené buňky kůže nahrazují novými. Pleť má po zhojení viditelně lepší obnovenou strukturu. Dochází k vyhlazení vrásek. Pleť je vyrovnaná, jemnější, hydratovaná a odstraňují se projevy akné a pigmentace.

Revoluční ošetření pleti Rejuvenace – omlazení pleti

Tři terapie v jednom ošetření

  • Exfoliace horní vrstvy buněk
  • Infuse účinných látek
  • Okysličení CO2 bubliny

Ošetření spočívá v nanesení aktivní gelové masky a unikátní okysličení CO2. Gelová maska jemně hojí a regeneruje pleť pomocí účinných látek a antioxidantů. Gelová maska obsahuje: kyselina azaleová, kyselina kójová, kyselina hyaluronová, peptidy, retinol – antiaging efekt. Ošetření dále spočívá v okysličení pleti – působení bublin CO2, které se tvoří na povrchu kůže.

Toto ošetření je vhodné pro všechny typy pleti. Také pro citlivou pleť. Při každém ošetření dochází k minimalizaci velikosti pórů, pleť je zároveň hydratovaná a vyživená. Dochází k oživení vzhledu pleti a zlepšení celkového stavu pleti. Celkové ošetření pleti trvá 40 minut.