Zpět na Masážní salóny

Masážní křeslo?

Ahoj všem. Mám menší dilema s manželem si chceme pořídit masážní křeslo, ale přesně nevíme které. Nakonec nechal volbu na mě tak bych Vás chtěla poprosit o radu. Firmu už máme vybranou, dělá tam známý, takže informace už máme. Jenom nevím jaký typ. Pište pište díky 8-O. Jo jinak web je dr-med.cz

Simona | 15.7.2009 14:16 | ip: 88.101.195.22

Zdravim, já jsem si koupil křeslo od firmy Compex s.r.o., nabízí mnohem lepší ceny než konkurence. Při koupi jsem se setkal s velmi vstřícným jednáním. Mám dokonce ještě kontakt na chlapíka, co prodává tato špičková masážní křesla přez aukro (adresa aukro.cz) s velkou slevou. Určitě tuhle firmu doporučuji

Petr (stelone.der@seznam.cz) | 20.8.2009 17:34 | ip: 89.102.19.31

Musím podpořit tady kolegu Petra. Mám se společností Compex, s.r.o. dlouholeté zkušenosti. Mají velký výběr masážních křesel a ceny se snaží držet velmi nízko a pozáruční servis mluví sám za sebe.

Rellik | 20.8.2009 17:58 | ip: 83.208.214.137

Vážený pane Milane, proč píšete ze stejné IP adresy jako paní Eidriena? :-) Že by to byl reklamní trik?

Petr | 27.8.2009 22:52 | ip: 62.77.94.237

Dobrý den, pokud bych mohla něco doporučit, asi bych se přiklonila k pravé kožené sedací soupravě. Přeci jenom to stojí za to. Navíc vydrží nepoměrně déle, takže se nějaká ta koruna navíc určitě vyplatí. Třeba zde mají velice pěkný výběr podobných sedaček – sedacky.cz

Lenicka1313 | 3.8.2011 0:24 | ip: 86.49.68.93

Zkuste se podívat na vseprowellness.cz, je tam výběr všeho, co k masážím patří.

Linda | 11.11.2011 12:14 | ip: 90.176.220.225

Lindo máš nějaké zkušenosti z tím obchodem dodavají kvalitní výrobky? :-D

Lindo máš nějaké zkušenosti | 22.11.2011 18:24 | ip: 90.176.39.17

Mamince jsme s rodinou kupovali k narozeninám masážní křeslo Jett-13 a je vážně super.Rozhodovala hodně cena a taky to, že firma, přes kterou jsme to objednávali zajišťuje případný servis přímo doma.
Přece jenom posílat 80 kilové křeslo někam do servisu není nic jednoduchého :)fakt je to paráda, když se všichni sejdeme doma, tak se dohadujeme kdo v něm zrovna bude sedět :)

siska | 19.12.2012 15:26 | ip: 81.19.3.215

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–20 %

Kosmetika + Lash Lifting

Celková péče o pleť + Lash lifting

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1600 Kč končí zítra
–50 %

Studentská akce

Meziřasová linka

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

1500 Kč končí za 29 dní
–58 %

Studentská akce

Odstranění PMU

500 Kč končí za 29 dní
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc
–62 %

Studentská akce

Prodlužování řas

650 Kč končí za 29 dní