Zpět na Prodlužování vlasů

Prodlužování vlasů metodou Flash point

Dobrý den, slyšel nebo vyzkoušel někdo metodu prodlužování vlasů Flasch point 8-O? Tato metoda prý umožňuje nepochybně nejmenší a nejpevnější spojení vlasového pramínku s vlastními vlasy. Spojení probíhá za pomocí kovového mikrokroužku, kdy délka spoje dosahuje pouhé 3 mm. Díky za každou radu a názor 8-)

Milen | 22.1.2009 11:02 | ip: 78.99.107.34

ahoj holky.schaním klipsove sponecky samostatne na vlasy metodou klip hair prosiiim nabydnete . ;-) domluvíme se na rozumné ceně. a v rámci možnosti bych si pro ně zajela., nebo jestli znáte nejakého dodavatele pošlete my prosím mejlíka,mockrát děkuji.. ;-)

NADA WINKLEROVA (NastenkaW@seznam.cz) | 28.1.2009 23:27 | ip: 62.204.244.198

Dobrý den Milane. Já metodu flash point, nebo-li ring mám nyní už 3 měsíce na svojí hlavě. Můžu Vám říct, že tahle metoda je šetrnější než keratin, své vlastní vlasy tolik netrpní nebo se na ně aspoň nepoužívá tepelný zdroj, který vlasy ničí stejně jako žehlička na vlasy či fén. První noc jsem se sice moc nevyspala, ale teďka ty spoje vůbec necítím:-)

Romča | 15.3.2009 16:37 | ip: 212.80.64.250

Holky, stále nabízím, jestli by jste někdo, kdo plánujete prodloužení nevyužil poukaz na prodlužování vlasů v hodnotě 20000Kč. Poukaz je do salonu v Praze. Platnost poukazu není nikterak omezená. Poukaz je možno též na přání oskenovat+dodat e-potvrzení vypovídající o hodnotě poukazu a možnosti jej komukoli věnovat. Poukaz bych přenechala okolo 11500Kč. Pokud by jste holky měla některá zájem, ozvěte se mi na e-mail Lin96@seznam.cz

Lin96 (Lin96@seznam.cz) | 25.7.2009 12:22 | ip: 88.100.129.247

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.