Zpět na Prodlužování vlasů

Výběr správných vlasů,dotaz na so.cap

Dobrý den, chtěla jsme se s vámi poradit co se týče typu vlasů. Sama mám prodloužené (90pramenů, 55cm, so.cap, keratin od začátku prázdnin), prodlužovala mi to kamarádka (jen za cenu materiálu, kdybych platila jak by si měla účtovat tak bych to snad ani nerozdýchala), která s prodl.vlasama pracuje cca. 4roky..strašně si zakládá na značce-so.cap, ale teď co sem vyčetla na internetu hodně lidí si na ně stežuje (lámou se, třepí, zkracují). S tím má problém jak já i moje mamka (taky má so capy, keratin) zničeho nic se ji zkracují a to se o ně stará myslím dobře, každou předělávku si kupuje nové, aby aspoň ta délka vydržela), já o roztřepených koncích ani nemluvím a to mě tolik stály různé připravky na ně.. cca za měsíc a půl mám jít na první předělávku a uvažuji o tom, že bych se na so.capy už vykašlala, nejsou ani nejlevnější a kvalitní zřejmě taky ne (nedokážu moc posoudit, jsou to mé první vlasy, ale s mamkou jsme se shodly že to třepení a zkracovaní je hrozné).. takže se ptám, dělají tohle i jiné vlasy? A neustále je musím žehlit (nebo jinak upravovat), neupravené jsou tak ne moc hezky povlněné (vyniknou ty zničené konce..) Jsem uplně ztracená, přemyšlím už i o indických vlasech z USA..dají sehnat levně cca 900 kč 100 pramenů a délka 70cm, to bych si i klidně každou předělávku kupovala nové a nebo taky klidně investuju víc do kvalitnějších.. co si o tom myslíte? nebo jaké vlasy mi doporučujete? nebo mám stále zůstat u so.capu? Doufám, že sem všechno napsala jakžtakž srozumitelně..

Misa | 8.8.2009 18:38 | ip: 212.80.64.251

jinak co říkáte na kazašské vlasy? děkuju..

Misa | 8.8.2009 18:39 | ip: 212.80.64.251

Pokud je to tak co píšete tak se o vlasy špatně staráte so.cap je špičková kvalita sama je mám. ;-)

Pavlína | 23.10.2009 23:28 | ip: 62.168.45.106

so.cap jsou nekvalitni vlasy…vrele a jedinecne doporucuji Kazachy je uz spousta kaderniku ktere s nimi pracuji z asuper ceny

Kata | 9.6.2010 16:47 | ip: 193.19.179.231

Cauky, so-cap jsou vlasy pouze na max.pul roku. kazachy? zivotnost uplne v pohode cca 2 roky.A muzes s nimi delat,co chces. teda v mezich, hihi:) Prijed si je ke mne osahat, muzu je pred tebou i nekolikrat umyt, vyfoukat, narovnat, cokoliv. Barveni tez. a mimochodem:
Prodam cop kazasskych vlasu delky 53cm, prirodni barvy tmave hnede, nebarvene ani nijak chemicky upravovane. Hmotnost copu 100g, tedy cca na 100 pramenu (1g/1pramen). Moznost osahat;) Liberec
S copem si nemusis delat starosti, kazda kadernice by je mela umet pripravit na jakoukoliv metodu, tedy napraminkovat. Mam tu znamou a udelala by za 500. Nemusis mit absolutne strach, Kazachy jsou dle me stejne kvalitni jako evropske, jen mnalicko levnejsi, mam vlasy prodlouzene uz 4 roky a prosla jsem si opravdu na pocatku trnitou cestou nez nasla zkusenosti. JInak kdybys chtela, muzu sehnat kdykoliv jakekoliv vlasy evropske a kazasske. Ale blond odstiny uz jsou barvene. paaa Mirka, filipu@hairpro.cz

Mirii | 27.7.2010 1:31 | ip: 82.150.169.34

So Cap je nejhorší hnus. Bohužel jsem si je už po několikáté koupila protože strašně řídnou ,tak na obnovu. Jsou to vlasy evropského typu.Nikoli vlasy evropské!!! Prý to dělají tak že indické vlasy ztenčují aby byli podobné evropskému vlasu. Proto jsou přepálené a vysušené . Hnus a vyhazování peněz.

Erika | 21.1.2012 14:22 | ip: 79.98.74.159

Ahoj:-)nevíte kde se dají sehnat kazachy kvalitní nejlíp s keratinem za rozumnou cenu?

margharita | 13.4.2012 14:53 | ip: 84.42.241.151

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.