Zpět na Vrásky

Colostrum

Dobrý den, dočetla jsem se o colostru, prý brzdí procesy předčasného stárnutí a ovlivňuje obnovu a regeneraci tkání. Máte s tím někdo zkušenosti?

Monca | 18.6.2010 9:58 | ip: 78.45.29.163

Ano mám skusenosti z colostrom pomohol som viacerým ludom.Dávam Vám aj viac informácii o kolostre.

Kolostrum – tekuté
• Čistý tekutý extrakt z prvého mlieka kráv
• Zbavený kazeínu, sterilne filtrovaný
vhodny pre deti od 6 mesiaca života
• Odporúcanie na užívanie: 1 x denne,
na obed asi ½ hodiny pred jedlom –
užit 1 polievkovú lyžicu cistého prípravku
alebo zmiešaného so studenou
ovocnou štavou
125 ml

Prípravok Colostrum je skutočnou záchranou pre osoby trpiace častými bakteriálnymi a vírusovými infekciami. Antibiotiká síce zachraňujú život a zdravie mnohým ľuďom, avšak ich nadmerné užívanie postupne viedlo k tomu, že človek je v súčasnosti veľmi často bezmocný voči baktériám, ktoré sú odolné proti pôsobeniu antibiotík. Bohužiaľ je stále bežnejšie, že sa i celkom nevinné infekcie liečia pomocou antibiotík, ktorých použitie by však malo byť vyhradené pre prípady ochorení ohrozujúcich život. Tieto skutočnosti sú dôvodom postupného znižovania odolnosti ľudí v rozvinutých krajinách a jedinou prevenciou v tomto prípade je čo najskôr započať užívanie prostriedkov, ktoré obnovujú prirodzenú obranyschopnosť organizmu proti pôsobeniu baktérií, vírusov a choroboplodných húb. Uvedené prípravky môžu ľuďom zachrániť zdravie a niekedy dokonca i život.
Colostrum obsahuje veľké množstvo imunoglobulínov, čo sú proteíny na báze protilátok. Ich úloha v colostre je v zásade taká, že udržujú zodpovedajúcu rovnováhu celého imunitného systému človeka a chránia ho proti vírusom, baktériám, choroboplodným hubám a kvasinkám. S postupujúcim vekom produkuje ľudský organizmus týchto látok stále menej, a preto je v priebehu procesu starnutia veľmi ťažké bojovať proti ochoreniam rôzneho druhu. Znečistené prostredie, toxické látky, rakovinotvorné činitele, fajčenie, alkohol a nadmerné užívanie antibiotík môžu napomáhať poškodeniu imunitného systému a v dôsledku toho vzniku choroby.

V colostre bolo objavených viac ako 20 protilátok, okrem iných napr. proti baktériám Escherichia Coli a baktériám druhu Salmonella, Streptococcus, Staphylococcus a Cryptosporidia. Tieto baktérie sú veľmi často príčinou nebezpečných chorôb, ale zdravý organizmus si s nimi vie poradiť bez pomoci zvonka, iba vďaka správne fungujúcemu imunitnému systému. Pokiaľ dôjde k jeho oslabeniu, stáva sa človek bezbranný voči nebezpečenstvám hroziacim zo strany baktérií, vírusov a húb. V tejto situácii je teda prínosné podporiť vlastné telo užívaním účinného prípravku ako je Colostrum.

Látky obsiahnuté v colostre podporujú návrat organizmu k normálnej činnosti. Prípravok Colostrum podporuje liečbu rôzneho druhu chorôb a problémov. Odporúča sa obzvlášť pri nasledujúcich indikáciách:

časté bakteriálne a vírusové infekcie,
alergie a ochorenia spojené s poruchami imunity,
srdcové ochorenia,
nádorové ochorenia,
vredy, popáleniny,
redukčné diéty,
intenzívny športový tréning.

oto (oto.elischer@atlas.sk) | 2.2.2011 11:00 | ip: 195.91.109.181

Colostrum logicky je obrovský přínos pro zdraví, je to to nejlepší, co příroda vytvořila. Jediné, na co je třeba myslet, je možnost alergizace. Je skutečně minimální, není to mléko, ale pořád je to Colostrum kravské, nikoli lidské. U dospělých je alergizace natolik vyjímečná, že není třeba se jí obávat, ale Colostrum často dostávají děti, zvláště při navštěvování školky, jeslí a 1. třídy ZŠ, kdy si zvykají na kolektiv a jejich odolnost není dostatečná. První dávku Colostra bych doporučila dát např. v sobotu a počkat do pondělí. Pokud bude vše v pořádku, je možné s podáváním pokračovat. U dětí mladších dvou let bych se spíš přimlouvala za kojení, pokud je maminka zdravá, mléko se jí tvoří a kojení nebolí. U starších dětí je Colostrum určitě první volba v prevenci onemocnění včetně ekzémů, ale vždy je to PREVENCE, nelze místo antibiotik při angíně podávat pouze Colostrum! Může se podávat dlouhodobě, žádný návyk neexistuje.

Eliška Kopecká | 3.2.2011 10:38 | ip: 213.250.212.117

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.