Zpět na Wellness & Spa

Wellness

Byli jsme u vás, pravda hezké, nové. Ale neosobní, velké prostory, neůtulné.
Voda ve vířivé pěnila, nebyla zrovna nejčistší.
Lukáš

Lukatar | 8.8.2012 20:00 | ip: 89.235.0.54

Salon Riviera recenze (Masarykovo nábřeží 30)
Zakoupen na slevovém portálu poukaz –60min v luxusní vířivce. Vše jsem řádně objednala na 21.1.2013 od 17:30hod. 21.1. kolem 16hod mi zavolal majitel z tohoto salonu a sdělil mi, že mají na vířivce nějaké problémy a zda by jsme nemohli dorazit o 60min později. Ptala jsem se ho tedy na jiné termíny, majitel mi sdělil, že má ve večerních hodinách volno až 1.2 od 16:30hod, což mi vyhovovalo, ale upozornila jsem ho, že platnost mého poukazu je do 31.1. K mému překvapení ( jelikož šlo o problémy ze strany majitele) mi majitel řekl, že už poukaz bude propadlý a tím pádem se na tento termín objednat nemohu. Jediné volné další termíny jsou pouze v poledních hodinách do konce měsíce, což jsem využít nemohla a dorazit později už jsem taky nemohla. Začala jsem tedy s majitelem polemizovat, proč by mě nemohl objednat na toho 1.2. To jsem si ale hodně dovolila a dočkala jsem se jen urážek a arogantního chování.Poukaz mi propadl. Rozhodně nedoporučuji!!!

Aktak | 2.2.2013 4:00 | ip: 194.213.41.2

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.