Zpět na Zničené vlasy – jak je uzdravit?

CO SE ZNIČENÝMI VLASY

Dobrý den všem co potřebují pomoc,

sama jsem dlouho tápala co se svými zničenými vlasy, vlasy si barvím x let na blond, barvím je sama – doma, dříve jsem je barvila celé, nejen odrosty takže hrůza, výsledkem jsou zničené, suché, roztřepené vlasy, které zastřihnu a za 14 dní konečky znovu zničené, vlasy mi tak nikdy nedorostly do chtěné délky, často mi i padaly… Po odzkoušení x přípravků a metod mi pomohlo na vlasy: 1× týdně zábal z obyčejného olivového oleje – dám na vlasy (resp. ke konečkům a po délce vlastů) nechám působit chvíli, poté důkladně smyji. Jím doplněk stravy Methionin – 2× denně tabletu, a především do vlasů (také hlavně na konečky a po jejich délce) použivám denně olej – tekuté zlato – orofluido. Když mi orofluido kamarádka doporučila, měla jsem strach, že je na bázi oleje a budu mít mastné vlasy, není to pravda, stačí opravdu malé množství – mám dlouhé vlasy pod prsa a stačí dvě kapky na celou délku, vlasy nemastí – dá se použít do mokrých vlasů nebo do suchých či oboje je to jedno, dobré je, že účinek je okamžitý, vlasy jsou jemnější a lesklejší už po první použití, takže žádné měsíce čekání. Tekuté zlato Orofluido stojí cca 400Kč – ale vydrži vám opravdu dlouhou – mě tak 6 měsíců a to jej používám opravdu denně.
Toto není reklama, jen vím, jaké je: snažit se o hezké vlasy ;-) doufám, že to někomu pomůže.

Terka | 7.11.2012 7:51 | ip: 62.209.192.76

Na zničené vlasy vám pomůže Keratin od Aloxxi. Obnovte a revitalizujte oslabenými proteiny unavené vlasy a dopřejte jim extrémně silnou kůru s Keratinem. Unikátní směs vyvážených proteinů, Keratinu, zeleniny, ovsa a pšenice navrátí vlasům život, dodá lesk a snadnou ovladatelnost. Jedinečná kompozice 10 botanických výtažků vlasům zajistí ochranu, výživu a propůjčí vitalitu i mladistvý vzhled.
Hlavní výhody :

• Poškozeným vlasům navrací chybějící proteiny, čímž vlas výrazně posílí
  • Zajistí vlasům péči v podobě lesku, výživy a tím i oslňujícího výsledku
  • Chrání vlasy před škodlivými UVA/UVB paprsky,

udržuje barvu vlasů krásnou a svěží.

Použití : Naneste do čistých, vlhkých vlasů, nechte působit 3 minuty, poté opláchněte.
Nebylo testováno na zvířatech

Eva Řehořová | 22.11.2012 13:11 | ip: 84.21.121.223

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–50 %

Studentská akce

Meziřasová linka

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

1500 Kč končí za 30 dní
–62 %

Studentská akce

Prodlužování řas

650 Kč končí za 30 dní
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc
–58 %

Studentská akce

Odstranění PMU

500 Kč končí za 30 dní
–55 %

Studentská akce

Prodlužování řas

450 Kč končí za 30 dní