5 Trendovních účesů pro léto 2023 - Získejte neodolatelný vzhled

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

S blížícím se létem je načase osvěžit svůj vzhled a přivítat sluneční paprsky s novým, ohromujícím účesem. V dnešním článku vám přinášíme 5 nejžhavějších trendů účesů pro léto 2023, které vás zaručeně okouzlí. Připravte se na transformaci a získejte ten neodolatelný vzhled!

1. Plážové vlny s moderním twistem

Nechte se unést do atmosféry pláže s vlnitými vlasy, které budou jedním z nejžádanějších trendů tohoto léta. Ale tentokrát přinášíme moderní twist! Kombinujte plážové vlny s jemnými pastelovými odstíny, které dodají vašemu účesu nádech elegance a sofistikovanosti. Bude to působivý kontrast, který vás zaručeně vystaví záři slunce.

2. Slunečný blond pro oslnivý vzhled

Letošní léto bude zářit jasným sluncem, a tak byste měli také zářit vy! Zkuste svěží slunečný blond, který rozjasní váš obličej a dodá vám ten správný letní šmrnc. Tento odstín je perfektní pro odvážné dámy, které si troufají vyniknout ve davu a být středem pozornosti.

3. Pixie cut pro odvážné a sebevědomé ženy

Chcete zkusit něco opravdu odvážného? Pak je tu pro vás Pixie cut! Tento krátký, dravý střih je stále v trendu a je dokonalý pro všechny ženy, které se nebojí vypadat jedinečně. Pixie cut dodá vašemu vzhledu energii a sebevědomí a bude zároveň praktický pro horké letní dny.

4. Pestré pastelové odstíny pro kreativní duše

Letošní léto je o barvách a kreativitě! Zapomeňte na nudné a jednotvárné barvy a vyzkoušejte pastelové odstíny, které vám dodají životnost. Vyberte si svou oblíbenou pastelovou barvu a nechte si ji aplikovat na vlasy. Můžete si zvolit jednu barvu nebo si zahrát s různými odstíny. Vaše vlasy budou vypadat jako skutečný umělecký kousek!

5. Korunový cop s květinovým nádechem

Pro romantické povahy přinášíme nádherný korunový cop s květinovým nádechem. Tento účes je inspirován přírodou a přináší do vašeho vzhledu jemnost a eleganci. Vytvořte si cop z vlasů a doplňte ho květinovými ozdobami nebo jemnými stužkami. Budete vypadat jako pohádková princezna!

Doufáme, že vám tyto trendy účesy pro léto 2023 poskytly dostatek inspirace pro osvěžení vašeho vzhledu. Navštivte i další inspirace na účesy pro další články o kráse, péči o vlasy a mnoho dalšího. Nechte se inspirovat a buďte připraveni na nezapomenutelné léto plné sebevědomí a stylu!

Hledáte "dobrého kadeřníka"https://s­alony-krasy.cz/kader­nictvi/praha ve vašem okolí?

Fotografie

Komentáře