Barvení obočí a řas zvládnete doma v klidu a za chvilku!

Kategorie: Obočí

Mojekrasa

Výrazné obočí je největší současný módní trend. Nebaví vás ho každý den domalovávat a složitě upravovat? A nemáte čas nebo se vám nechce na barvení ke kosmetičce? Nabarvěte si řasy i obočí doma. Ukážeme vám, že to není žádná věda!

Asi nejraději máme sadu na barvení řas a obočí BeautyLash Sensitive, která nadchne i ty, kdo holdují přírodní kosmetice – barvy jsou šetrné, protože obsahují rostlinná barviva, tedy žádné obávané peroxidy apod.!

„Efekt této barvy je však překvapivě velký, vydrží až šest týdnů a jedno balení vám vystačí na osm použití. Barva je navíc voděodolná, takže se nemusíte bát žádných sportů ani vodních hrátek, třeba na pozdní dovolené u moře,“ říká Martina Košťálová z blogu o stylingu řas a obočí pohodarky.cz.

Pokud jste si dosud řasy ani obočí samy doma nebarvily, nemusíte mít zbytečné obavy, s touto sadou je vše jednoduché, bezpečné a hlavně rychlé.

V sadě BeautyLash Sensitive najdete 1 tubu barvicího gelu, 1 tubu vyvíjejícího gelu, 1 aplikační tyčinku, 1 barvicí štěteček a 16 ochranných papírků.

Co je však na této sadě úplně nejlepší, je možnost vybírat si hned ze tří odstínů podle toho, jak světlé máte řasy a obočí: K dispozici je černá, tmavě hnědá a středně hnědá. Vězte ale, že černé barvě na obočí už odzvonilo, zato dnes máte výhodu výběru z různých barevných odstínů. Vždy však myslete hlavně na to, abyste barvu obočí sladili s barvou svých vlasů – in je dnes rozhodně maximální přirozenost!

Pro lepší orientaci, jak vybrat barvu, jsme pro vás připravili malý návod:

  • Černá BeautyLash Sensitive barva má efekt zářivé černé, a proto ji doporučujeme používat na řasy a pak spíše na velmi tmavé obočí.
  • Tmavě hnědá BeautyLash Sensitive barva je vhodná na řasy a na tmavě až středně hnědé obočí.
  • Středně hnědá BeautyLash Sensitive barva vytvoří teplý hnědý odstín, a proto je ideální pro světle hnědé až tmavě blond obočí.

Návod, jak nabarvit řasy a obočí:

  1. Nosíte-li kontaktní čočky, vyjměte je, a řasy i obočí si odličte nemastným odličovačem.
  2. Rozbalte sadu, vyjměte ochranné papírky a nalepte je na dolní víčka pomocí mastného pleťového krému. Krém naneste i pod obočí na horní víčka.
  3. Kartáčkem pomalu a pečlivě naneste na řasy i obočí barvu (Colour gel).
  4. Nechte působit 2 minuty, pak barvu pečlivě odstraňte vatovou tyčinkou.
  5. Šedou barvicí tyčinkou naneste na řasy a obočí Developer gel.
  6. Po 1 minutě vše odstraňte vlhkým tamponem a je hotovo.

Náš tip: Pro intenzivnější výsledek barvení udělejte mezi kroky 4 a 5 přestávku pět minut, aby řasy a obočí dobře zaschly.

Praktické video, kde uvidíte, jak doma barvit řasy a obočí krok za krokem, najdete zde – beautylash.cz/bar­veni-ras-a-oboci/beautylash-sensitive-barva-na-rasy-a-oboci-hneda/.

BeautyLash Sensitive barvu na řasy a obočí koupíte na beautylash.cz za 297 Kč.

Fotografie

Komentáře