Blaženost z rukou thajských masérek

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Zachovat si optimismus a pohodu v duši je zvláště v zimním období, kdy se nemůžeme naplno věnovat všem venkovním koníčkům a slunce často zpod olověných mraků nevykoukne, jak je den dlouhý, pěkně náročné. K tomu často poněkud hektické období kolem vánočních svátků, a to pak únava kolikrát doběhne i jinak toho nejspokojenějšího pohodáře. Kde jen nabrat sílu a energii? S úsměvem na tváři a pocitem štěstí budete odcházet z TAWANu, centra thajských masáží.

Když doteky „léčí“

Síla thajských masáží je vyhledávána po celém světě, a to především pro svoje blahodárné účinky a skvělé terapeutické výsledky.

V Thajsku je thajská masáž jedním z odvětví Tradiční thajské medicíny a je považována za lékařskou disciplínu používanou k léčbě rozličných neduhů. Funguje tak perfektně i v rámci prevence. Zlepšení krevní cirkulace, snížení krevního tlaku, zvýšení svalové flexibility, odstranění bolesti zad, krku a hlavy nebo hučení v uších, zlepšení dýchání, to je jen zkrácený výčet pozitiv thajské masáže.

Významným kladem je také vliv na lidskou psychiku. Klidná atmosféra a příjemný požitek uvolňují v člověku napětí a naplňují ho štěstím.

Orient v srdci Evropy

„Přála jsem si, aby umění masáže, které se v Thajsku předává z generace na generaci už celá staletí, měli možnosti zakusit i klienti v naší zemi. Proto v TAWANu pracují pouze thajské masérky,“ říká Jiřina Forejtková, majitelka masážních center TAWAN. Orientální atmosféru podtrhují vůně, hudba i citlivě navržený design masážních center. „Záleží nám na prvotřídní kvalitě našich služeb. Celkový dojem se skládá z detailů, proto se věnujeme pozornost i zdánlivým drobnostem. Naším cílem není nic menšího než radost a úsměv našich klientů,“ dodává.

Pro zdraví, relaxaci i krásu

Kromě tradiční thajské masáže nebo jejích relaxačních forem si v TAWANu můžete vybrat s široké nabídky dalších typů masáží podle svého přání a potřeb. Ať už si zvolíte masáž speciálně zaměřenou na zdraví, relaxování nebo krásu, vždy budete odcházet krásnější, spokojenější a hlavně s „dobitými baterkami“.

Centra thajských masáží TAWAN naleznete v sedmi českých městech – Praze, Říčanech, Brně, Karlových Varech, Mladé Boleslavi, Špindlerově Mlýně a v Hluboké nad Vltavou.

Více informací na www.tawan.cz

Náš tip: kompletní informace o síti salónů TAWAN

Fotografie

Komentáře