Chcete vědět tajemství dokonalé postavy?

Kategorie: Zdraví a hubnutí

Mojekrasa

Chcete mít dokonalou postavu, kterou vám bude každá závidět? Máme pro vás tip, jak na to.

Ale autorkou rady nejsem já. Vlastně jsem ho dostala od kamarádky, která měla vždy problémy s její postavou. Nelíbily se jí širší boky, vypouklé bříško a pomerančová kůže na zadečku jí také zrovna nepřidala na sebevědomí.

Jenže jak z toho ven? Televizní a časopisové diety nefungovaly. Jen krátkodobě ztratila na váze, ale kila se brzy zase vrátila.

Po delší době, kdy vyzkoušela další „zaručenou dietu“, se naštvala a od podlahy změnila svůj přístup. Začala pravidelně jíst, dodržovala pitný režim a začala se hýbat. A najednou to šlo. Jenže ne dostatečně rychle. A objevila jedno tajemství.

Tajemství dokonalého zadečku a sexy postavy. Po pár měsících jsem jí skoro nepoznala. Najednou její sebevědomí neskutečně povyrostlo. A její postava už ztratila ty gotické tvary.

Nejdříve mi nechtěla říci, jak se jí to podařilo, ale dostala jsem to z ní. Přeci jenom jsme dlouholeté kamarádky.

K zdravému životnému stylu přidala ještě jednu tajnou ingredienci. A tou byl aktivní krém se složkou PPC. Ta obsahuje látky Fosfatidylcholin, L-karnitin, Deoxycholát sodný a Kofein a Kolagen. Díky jejich společnému působení se jí podařilo urychlit spalování přebytečných tuků na problematických partiích.

Krém je nutné kombinovat se zdravým pohybem a kvalitní stravou – pak dokáže jejich účinek zvýšit a urychlit. A to se jí přesně podařilo. Celulitida na zadečku zmizela, boky i bříško se jí krásně srovnaly. I to sebevědomí dostalo pořádnou dávku nové energie.

Právě tento krém zkouším na sobě, jsem přibližně v polovině používání prvního balení (vydrží dle všeho na cca 2 měsíce) a nemůžu si stěžovat. Ale účinek je nejmarkantnější, když ho používám před a po fyzické námaze (sportu).

Chcete zhubnout? Zbavit se celulitidy? Běžte na ActivePPC.cz a využijte AKCE, při které k jedné objednávce dostanete 2 hodnotné bonusy, které mohou výrazně zefektivnit hubnutí a boj s celulitidou.

Fotografie

Komentáře