Domácí chlorella recepty pro zdravou pleť a vlasy?

Kategorie: Zdraví a hubnutí

Mojekrasa

Chlorella je zelená řasa, která obsahuje mnoho živin pro zdraví, včetně antioxidantů, vitaminů a minerálů. Tyto živiny mohou pomoci zlepšit zdraví pokožky a vlasů, takže zde je několik receptů, které můžete vyzkoušet:

Chlorella maska na obličej: Smíchejte 1 lžičku chlorelly v prášku s trochou vody, dokud nevznikne hladká pasta. Naneste tuto masku na obličej a nechte působit asi 15 minut, poté opláchněte vlažnou vodou. Tuto masku můžete aplikovat jednou týdně, aby pomohla detoxikovat a vyživila vaši pokožku.

Chlorella smoothie pro zdravé vlasy: Do mixéru dejte 1 banán, 1 hrst špenátu, 1 lžičku chlorelly v prášku a 1 šálek kokosového mléka. Mixujte, dokud nevznikne hladký nápoj. Tento smoothie můžete vypít ráno jako snídani nebo svačinu, aby pomohl posílit a zlepšit zdraví vlasů.

Chlorella šampon pro osvěžení vlasů: Smíchejte 1 lžičku chlorelly v prášku s vaším oblíbeným šamponem. Důkladně promíchejte a použijte jako obvykle. Tento šampon může pomoci vyživit a osvěžit vaše vlasy a pokožku hlavy.

Mějte na paměti, že před použitím chlorelly nebo jakékoli nové ingredience na pokožku nebo vlasy je dobré provést test na alergie a konzultovat s odborníkem na dermatologii nebo kosmetičkou.

Komentáře