Co dělat, než se 11. května znovu otevřou kosmetické salony? Jak na to jde KOSMETIKA CAPRI?

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Česká kozí Kosmetika Capri pracuje s těmi nejlepšími ingrediencemi jako je kozí mléko, máslo, syrovátka, kolostrum a vyrábí z nich skvělou, čerstvou, lokání kosmetiku. Vzácné složky kozího mléka doplňuje surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty. Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická firma na světě. Vysoký obsah kozích surovin, a tedy i mléčných bakterií reguluje blahodárně microbiom lidské pokožky, a právě tím jsou produkty výjimečné a především funkční.

Kosmetika Capri doporučuje každé ženě kombinaci pečlivé každodenní domácí péče a návštěvu profesionálních kosmetických salonů, která by měla proběhnout jednou do měsíce. Co ale dělat v době, když jsou kosmetické salony zavřené? Jak Kosmetika Capri přistupuje k péči o pleť a tělo v této době?

Ředitelka firmy Ing. Jitka Poláková se svým týmem přináší inspirativní pohledy jak pro kosmetičky, tak pro jednotlivé ženy, kterým kosmetická péče v salonech už teď chybí.

1. UP DATE SALONU

Co takhle využít této doby a zamyslet se na obměnou kosmetického salonu? I malá změna, vylepšení, úprava prostředí někdy dokáže zázraky. Pořádek v sortimentu, doplnění novinek a příprava na znovu otevření.

2. LIDSKÝ KONTAKT

Být v kontaktu se zákaznicemi lze i v této době. Naštěstí máme telefony, maily, kurýrní služby a poskytnout, poslat zákaznicím milované produkty, které jim zrovna dochází s možností objednat se po 11. květnu na kosmetické ošetření do salonu je snadné. Takový milý a krásně zabalený balíček potěší v této době víc, než si myslíte.

3. ŽHAVÉ NOVINKY

Využít volný čas pro doškolení a zjištění, co nového se v kosmetice chystá? Každý obor přichází s inovacemi. Kosmetika Capri neustále vyvíjí nové produkty. A doporučuje nové kosmetické postupy. V současné době zvažujeme on-line školení kosmetiček přes internet. Začínáme na tom pracovat a už teď víme, že je na co se těšit.

4. DOMÁCÍ PÉČE A RITUÁLY

Tato doba nám skýtá více času a nevyužít ho pro pečlivější domácí ošetření by byl hřích. Kosmetika Capri na svém Instagramu přináší spoustu rad, inspirací i receptů, jak se starat o pleť, tělo i vlasy. Sledujte nás https://www.instagram.com/kosmetikacapri/. Jeden konkrétní tip: Do tvarohové masky s medem Le Chaton přidejte 2 lžičky plnotučného kozího jogurtu, kapku olivového oleje, půl lžičky medu. Působit nechte 15 – 20 minut. Vaše pleť bud zdravá, krásná, svěží.

5. PATŘIČNÁ OCHRANA A PÉČE

I my jsme zareagovali na aktuální situaci a přišli jsme s novým Hygienickým gelem s Panthenolem a kozí syrovátkou, který naše ruce ochrání a ošetří zároveň. Obsahuje denaturovaný alkohol, kterého je zde minimálně 66 %, což je skvělé pro desinfekci rukou. Panthenol a kozí syrovátka zajistí rukám výživu. Gel se neoplachuje! Jeho užijí je velmi jednoduché a rychlé. V dnešní době by měl být Hygienický gel povinnou výbavou každé kosmetičky. Po desinfekci rukou je ideální pokračovat patřičnou péčí. Skvělé je použít Výživný krém na ruce a nohy. Krém ruce zregeneruje a vyživí. Hodí se i pro masáže rukou. Zároveň souží jako dlouhodobá ochrana.

6. ZNOVUOBĚVENÍ KOUZLA KOZÍCH SUROVIN A PŘÍRODY

Možná přišel čas se celkově zamyslet nad sebou, přírodou a vzájemné spolupráci, lze-li to takto říci. Koza je úžasné zvíře. Její soužití s člověkem bylo odjakživa založeno na oboustranně výhodné spolupráci. K člověku od nepaměti patří a bývala u každého venkovského stavení. Nyní můžeme znovu objevit kouzlo a účinek kozího zázraku.

Navíc odborná literatura i profesionální testy prokázaly přítomnost bakterií mléčného kvašení v kozím mléce, kozí syrovátce a kolostru. Po aplikaci na kůži dochází k pozitivní úpravě kožního microbiomu ve prospěch žádoucích bakterií. Pokožka pak lépe odolává různým bakteriím a virům. Tak jako vitamíny vnitřně posilují naši obranyschopnost, přípravky Kosmetiky Capri posilují schopnost kůže bránit se vůči nežádoucím vlivům okolního prostředí.

Věříme, že jsme Vás inspirovali.

S láskou a úctou Vaše Kosmetika Capri, www.kosmetikacapri.cz

Potřebujete-li doplnit svůj sortiment, nebo třeba jen vyzkoušet některý z produktů například nový Hygienický gel s Panthenolem a kozí syrovátkou, udělejte to hned. Za dopravu si nic neúčtujeme. Balíček Vám doručíme, kam potřebujete a to zcela zdarma.

Produkty Kosmetiky Capri se vyrábějí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, obaly jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování koz.

S Kosmetikou Capri budete zdravá a krásná.

Mohlo by vás zajímat

Fotografie

Komentáře