Fiveriders – cvičení, co pomůže i pobaví!

Kategorie: Zdraví a hubnutí

Mojekrasa

Myslíte si, že cvičení na přístrojích musí být vždy jen a pouze dřina, aniž by vás mohlo třeba i bavit? Chyba lávky! Pohyb na přístrojích může být příjemný a přitom velmi efektivní. Přesvědčí Vás o tom novinka v oblasti cvičení na přístrojích – stroj Fiveriders! Velmi účinně propojuje aerobní trénink s posilováním. Cvičení na něm je hravé a není jednotvárné! Fiveriders je zkrátka super!

Jak vypadá

Konstrukce stroje se skládá z pevného rámu a dvou speciálně ohnutých souběžných „kolejnic“, po kterých se pohybujete klouzavým způsobem. Každá dráha má svůj vlastní nášlapný vozík, takže se můžete pohybovat každou nohou zvlášť proti sobě či současně. Vozíky se mohou přetočit o 90 stupňů, což Vám umožní i pohyb stranou. Základní princip pohybu na stroji Fiveriders vychází z přirozeného pohybu chůze a houpání. Případnou nerovnováhu můžete bezpečně zvládnout s nezbytnou oporou o rám stroje v jeho různých částech. Náročnost pohybu řídíte rozsahem pohybu, jeho frekvencí a případnými výdržemi.

Cvičení na Fiveriders však umožňuje mnoho dalších variant pohybů v různých částech stroje i v různých základních polohách trupu vůči zemi i stroji. Vozíky s nášlapnou deskou mohou místo nohou vést i ruce.

Možností, jak tento stroj využít, je neuvěřitelně mnoho. Je možné vymyslet cvičení prakticky na kteroukoliv svalovou skupinu. Stroj má poctivou, robustní, stabilní konstrukci. Nevyžaduje speciální nastavování podle hmotnosti a výšky postavy.

Novinka ve cvičení

Fitness

Klouby bolet nebudou

Konstrukce stroje je tak šikovně navržená, že při vedení pohybu na stroji nedochází k žádným dopadům a rázům, které by ohrožovaly a přetěžovaly Vaše klouby. Rozsah pohybů si určuje každý sám individuálně. Proto se cvičení hodí i pro ty z Vás, kteří máte s klouby problémy a toužíte udržet tělo co nejlépe fungující. Pokud si na Fiveriders zacvičíte, budete pozorovat ještě další efekt. Vnímat budete i ty svaly, o kterých jste prakticky neměli tušení, že existují. Cvičení na stroji Fiveriders totiž důkladně procvičí stabilizační systém trupu. Tvoří ho hluboko uložené svaly našeho těla, jejichž funkce je civilizačními vlivy omezovaná a které se často při cvičení opomíjejí. A to je rozhodně škoda, protože právě tyto svaly jsou důležité pro správné držení těla a tím i zdravá záda bez bolestí.

Posilovací stroj

Posilování břicha

Kde si zacvičíte?

A kde můžete cvičit na stroji Fiveriders? Cvičit na něm můžete typicky ve sportovních centrech a velmi často ve skupině. Seznam studií s přístrojem Fiveriders naleznete v našem seznamu.

Fiveriders

Fiveriders

Navíc ještě s doprovodem hudby, což ho činí ještě zábavnějším! Více informací na www.fiveriders.cz

POZOR Speciální nabídka jenom pro registrované salony na Salony-krásy.cz. Slevy na revoluční fitness stroje Fiveriders (1× stroj sleva 3000Kč, 2× stroj sleva 8000Kč)! Stačí zadat heslo „Salony“ a sleva je Vaše. Akce platí do 23.12.2012.

Fotografie

Komentáře