Hair Fashion Point vyhlašuje soutěž tvář HFP 2012

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Tohle zná snad každá žena. Vidíte krásné fotografie s ještě krásnějšími modelkami a říkáte si: „Tohle bych si taky někdy chtěla zkusit“ Jen nemáte odvahu, nevíte jakého oslovit fotografa a tak se sen zase rozplyne. Máme pro Vás skvělou zprávu, nemusíte hledat fotografa a ani se bát.

Přijďte se nechat obarvit a ostříhat do Hair Fashion Point v NK Metropole Zličín v období od 1.9. do 31.10.2012 a přihlaste se do soutěže Tvář HFP 2012.

Na konci října vybereme jednu z Vás, která bude mít možnost splnit si tento sen. Focení se zahraničním kadeřníkem a profesionálními modelkami, které Vám velmi rádi poradí jak si stoupnout a jak se tvářit, aby fotograf zachytil Vaši krásu.

K cenám patří nejen focení se zahraniční fotografkou Alyou Minibaevou, jejíž práci můžete vidět po celém světě a profesionálními modelkami, ale také Book s těmito fotkami a balíček vlasové kosmetiky, to celé v hodnotě 15 000Kč.

Samozřejmě se nemusíte starat ani o oblečení ani o líčení, o to se postará Alex Vernik, oficiální vizážista značky Chanel a Shiseido v Izraeli.

Pojďte to zkusit, zažijte den jako profesionální modelka….

Hair Fashion Point s.r.o. – kadeřnický salon
Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5

OTEVÍRACÍ DOBA: Po–Ne 10–21

tel.: 226 082 485 | hfpoint.cz

zlicin@hfpoint.cz | Hair Fashion Point

facebook.com/ha­irfashionpoint

Fotografie

Komentáře