Hledá se Kadeřník roku!

Kategorie: Kadeřník roku

Mojekrasa

Do právě probíhající soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards neboli Kadeřník roku se hlásí kadeřníci z různých koutů České republiky i Slovenska. Kdo si odnese titul Kadeřník roku a získá pomyslného kadeřnického oskara?

Mezinárodně uznávaná soutěž Kadeřník roku neboli Czech and Slovak Haidressing Awards otevřela další ročník, ve které rozdá celkem čtrnáct ocenění – třináct v jednotlivých kategoriích + ocenění nejvyšší – Kadeřník roku 2015. Jeho posledním držitelem je Jan Balcařík ze studií Bomton, který zvítězil se svojí pánskou kolekcí.

Soutěž Kadeřník roku, neboli Czech and Slovak Hairdressing Awards, je prestižní a nezávislou kadeřnickou soutěží, které se může účastnit každý kadeřník z České republiky a Slovenska, bez ohledu na značku, se kterou pracuje. Soutěž má naprosto anonymní systém hodnocení, který probíhá na základě zaslaných fotografií. Všechny soutěžní kolekce a jednotlivé fotografie jsou označené pouze anonymními kódy, a mezinárodní porota tak hodnotí kadeřnickou práci bez znalosti autora, který kolekci vytvořil. Organizátorem soutěže, která vznikla v roce 1985 ve Velké Británii a v současnosti se koná v desítkách dalších zemí celého světa, je Schwarzkopf Professional, divize mezinárodní společnosti Henkel.

Snadnější rezervace na salony-krasy.cz díky novému rezervačnímu systému

Soutěžící mohou posílat přihlášky a své práce do 31. prosince 2015. Výsledky budou vyhlášeny v dubnu 2016 na slavnostním galavečeru v Praze. Více najdete na webových stránkách hdainfo.eu.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře