I svatební líčení má svá pravidla

Kategorie: Make-up a líčení

Mojekrasa

Na své svatbě chce být krásná úplně každá nevěsta, to ale vyžaduje důkladnou přípravu. Určitě k tomu ale nestačí jen jedna zkouška svatebního líčení týden předem. Pokud právě hubnete do svatebních šatů, na vaší pleti se detoxikace projeví. A i když shazovat kila nepotřebujete, stejně je třeba vaši pleť na ten významný svatební den dokonale připravit. Až 16 inspirací na svatební líčení vám nabízíme ve fotogalerii pod článkem.

Pár pravidel, které doporučujeme následovat pro dokonalé svatební líčení

1. Pravidelná profesionální péče o pleť

Alespoň 3 měsíce před obřadem pravidelně navštěvujte svoji kosmetičku. Poděkuje vám ta to nejen vaše pleť, ale i svatební vizážistka, který vám vytvoří alabastrovou pleť a dokonalý make-up. Make-up se totiž na svěží pleti lépe roztírá a mnohem lépe i vypadá. Vaše pleť se během návštěv kosmetického salonu důkladně pročistí až do hloubky. Nastartuje se metabolismus a samo-obnovovací procesy v pokožce. Vaše pleť získá novou jiskru i jas.

2. Zapomeňte na novou kosmetiku a experimenty

Nezkoušejte žádné nové značky kosmetických produktů na pleť, neexperimentujte a zapomeňte na výstřelky. Mohly byste toho trpce litovat a svatbu i pak vůbec neužijete v plné parádě. Dopřejte si váš ideálně prožitý svatební den, který má být zcela nezapomenutelný a nejkrásnější ze všech. Nezapomínejte, že fota ze svatby pak máte na celý život. Budete je ukazovat všem vašim blízkým, dětem i vnoučatům. Zůstaňte proto u své vyzkoušené a osvědčené kosmetiky při čištění, péči i líčení.

3. Den před svatbou trpělivě relaxujte

Pamatujete si na ten blažený pocit po masáži? Dejte si před svatbou minimálně den doma, odpočívejte a relaxujte. Dopřejte si příjemnou, relaxační masáž. Nechte se hýčkat pod rukama zkušené masérky. Dopřejte balzám vašemu tělu i mysli. Všechny vaše pocity se zrcadlí na vaší pleti i na jiskře v očích. Dopřejte si také vydatný a dostatečně dlouhý spánek. Odpočatá budete prostě neodolatelnou nevěstou a při pohledu na vás se všem bude tajit dech.

A jaké líčení vlastně zvolit? Nude nebo výrazný make-up? Prohlédněte si naše inspirace na svatební líčení ve fotogalerii pod článkem. A nebo se svěřte do rukou odborníků – profesionálním vizážistům a makeup artistům v Praze nebo ve vašem městě.

Fotografie

Komentáře