Jak proměna splnila sen paní Veroniky?

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Veronika nám před začátkem proměny prozradila, že touží po účesu v trendy Ombré stylu, tak sme jí to splnili. K novému účesu se hodí i jiný styl líčení, proto jsme mohli s proměnou začít.

Jak probíhala proměna?

Postup líčení nám okomentovala Ela Zelenohorská, která proměnu provedla.

Volba líčení a postup: Veronika zvolila trendy barvu vlasů, která mně opravdu nadchla. Líčení jsem přizpůsobila stylu Ombré, aby celkový vzhled působil svěže a jednotně. Na oči jsem nanesla stíny v meděné barvě, do kterých jsem zapustila tmavší švestkový stín a pohrála si s přechodem ze světlého vnitřní koutku oka až po ztmavení do vnějšího a tím vytvořila tzn. Ombré i na očích. Nanesla jsem tužkou linku, kterou jsem rozmazala do stracena, samozřejmě nechyběla řasenka. Tvar obočí jsem jenom jemně zadefinovala stínem. Na pleť jsem nanesla středně krycí make-up, který dodal pleti bezchybnost a dotónovala tvářenkou v meděné barvě. Rty jsem vykreslila tužkou a zakončila leskem.

Doporučení klientce: Nakolik si Veronika vybrala opravdu krásný trendy styl barvy, prizpůsobila bych líčení a zaměřila se hlavně na rty. Nádherně by tak ukázala rtěnka výrazné oranžově neónové barvě. Třeba ale vždy sjednotit plet, dbát na její bezchybnost a tvářenku v tomto případě jenom lehounce na jablíčka, aby byly rty dominantou celého looku.

Použité přípravky: M.A.C Cosmetics

Líbí se Vám proměna? Sdílejte ji na FB nebo se podělte o Váš názor v komentáři pod článkem.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu: www.instagram.com/salony_krasy.cz

Pokud jste fanouškem proměn a baví vás krásné věci, přidejte se k fanouškům stránky Krásná dnes na Facebooku a nenechte si ujít i další články z rubriky Proměny

#inspirace #promena #vizazista #krasnadnes

Fotografie

Komentáře