Konturování obličeje pomocí správného odstínu vlasů je novým hitem 2022

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Dopřejte si nový styl rámování obličeje, který bude dominovat roku 2022. Zajisté jste slyšeli o konturování obličeje v líčení, konturování vlasů je o něco jemnější způsob, jak dodat obličeji jemnější rysy. Které celebrity podlehly trendu zvýraznění pomocí vlasů?

Konturování je také známo jako technika líčení, která dodává vašemu obličeji rozměr pomocí make-upu, který je o něco tmavší a světlejší než vaše skutečná barva pleti, aby zvýraznil specifické rysy. Na rozdíl od podkladové báze a korektoru, které chceme sladit s naší pleti, je konturování o vytváření efektu stínu a světla.

Věděli jste ale, že můžete konturovat i vlasy? Konturování vlasů je podle slavného kadeřníka a evropského kreativního ředitele Toma Smitha nejnovější vlasový trend, který bude v roce 2022 zaručeně v módě.

„Slavný vlasový trend Money Piece je zpět s moderním nádechem,“ říká Smith. „V roce 2022 se vyvine v ‚Hair Contour‘. obličej v měkkém barevném bloku, který zahrnuje všechny vlasy přímo kolem obličeje, včetně kratších dětských vlásků.

Navštivte profesionální kadeřnictví ve svém okolí.

Fotografie

Komentáře