Kouzlení s gelovými nehty

Kategorie: Nehty a ruce

Mojekrasa

Ne všem dámám jsou přány pěkné nehty. Naštěstí existují gelové nehty, které dopřejí ženám všech generací nádherný vzhled rukou. Pokud budou pravidelně navštěvovat nehtové salóny, mohou se těšit na dokonalý výsledek. Pakliže jsou slečny či paní šikovné, vytvoří si díky startovací sadě famózní nehtíky během pár chvil.

Z čeho se vlastně skládají?

Gelové nehty jsou bez pochyby tvořeny tipem a UV gelem. Tip je vlastně velmi tenký plastový nehtík, který se lepí na ten přírodní. Možná si myslíte, že na svých rukou nesnesete nic umělého, ale věřte, že mnozí na první pohled rozdíl nepoznají. Těšte se na přírodní vzhled. Gelové nehty vás nebudou nikterak omezovat. A co je na tom nejlepší? Pokud jsou pečlivě připevněny, vydrží proklatě dlouho. Jakmile vykročíte ze studia krásy, budete neodolatelná, a to po dobu několika týdnů. Zdá se vám, že jsou tyto sexy nehtíky určitě příliš drahé? Také chyba. Lze je pořídit za příjemné ceny.

Jsou gelové nehty vhodné pro každou ženu?

Jestliže oplýváte zdravými přírodními nehty, nemá cenu pokoušet osud s těmi gelovými. Pakliže patříte mezi ženy, které své ruce před ostatními spíše schovávají, jsou pro vás gelové nehtíky pravým ořechovým. Moderní doplňky rukou si oblíbily dámy všech věkových hladin, povolání a vzdělání, protože jsou symbolem elegance a dokonalosti. Modeláž nehtů se nedoporučuje ženám trpícím plísněmi a jinými obtížemi nehtů.

Modeláže gelových nehtů

Jak na perfektní vzhled rukou? Za vším stojí kvalitně provedená modeláž nehtů. Vše má svůj řád, přesný postup. Když se vám nechce investovat do častých návštěv nehtových studií, vyčarujte si úžasné gelové nehty sama doma. Startovací sada na nehty je vhodná pro domácí aplikaci i profesionální nehtové salóny. Chcete se dozvědět o modeláži nehtů více? Podívejte se na internetové stránky Nehtyprofi.cz! Právě zde najdete všechny odpovědi na své otázky.

Čtěte také

Komentáře