Krása inspirovaná přírodou: Objevte veganskou značku Nature Box

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Hned na úvod máme dobrou zprávu. Stále více lidí se začíná zajímat o životní prostředí a chce používat produkty, které nezatíží přírodu. Na druhou stranu to neznamená rezignovat na péči o svůj vzhled. Stačí jen řídit se filozofií pozitivní krásy.

Pozitivní krása vychází z toho, že aktivně děláte něco dobrého pro sebe i pro budoucnost tohoto světa. V podstatě je to velmi jednoduché. Nemusíte se stát zrovna aktivními členy organizace zachraňující planetu nebo odjet sázet stromy do rovníkové Afriky. Můžete si třeba jen zvolit a používat přírodní kosmetiku. Poděkuje vám vaše tělo i mysl.

Návrat k přírodě

Přírodní kosmetika se dostává stále více do popředí zájmu spotřebitelů. Pokud se rozhodnete používat ji, sledujte složení. Přírodní kosmetika by měla obsahovat pouze nebo převážně přírodní ingredience, tedy takové, které pocházejí z rostlin nebo minerálů. Pro životní prostředí je důležité, jaký má produkt obal. Je vyroben z recyklovatelných materiálů? Pokud budete chtít, aby vaše pečující kosmetika splňovala tato kritéria, zvolte novou značku Nature Box, která právě přichází na pulty vaší drogerie.

Zodpovědná značka

Návrat k přírodě a všestranná pozitivita. To je podstata nové přírodní kosmetiky značky Nature Box, která svým novým a komplexním přístupem ke kráse změní tradiční způsoby péče o vlasy a pokožku. Nature Box zároveň respektuje životní prostředí a chce přispět k jeho udržitelnosti. Spolupracuje například s mezinárodními rozvojovými organizacemi a podporuje drobné zemědělce při udržitelném obdělávání surovin. Dále je 25% balení Nature Box vyrobeno z recyklovaného plastu.

Správné složení

Značka Nature Box přináší 5 produktových řad, které obsahují výrobky založené výhradně na přírodní bázi. Jsou vyrobeny ze 100% za studena lisovaných olejů z ořechů a semen ovoce. Obsahují vitamíny a antioxidanty, a jsou bez silikonů, umělých barviv a sulfátových tenzidů. Zvolit můžete variantu s oleji z avokáda, kokosu, meruněk, mandlí nebo makadamových ořechů. Kompletní produktové portfolio zahrnuje šampon a balzám pro péči o vlasy. Pro péči o tělo můžete vyzkoušet sprchový gel nebo krém, tělové mléko, tělové máslo nebo tělový olej. Zažijte přirozenou krásu vlasů a pokožky!

Fotografie

Komentáře