Krásnější a zdravější pokožka s MARK scrub

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Léto je kvůli svým vysokým teplotám, ostrému slunci či koupání v mořské nebo chlorované ba-zénové vodě pro naše tělo velmi náročné. Proto je vhodné věnovat péči o svou pokožku zvýšenou pozornost. Účinně vám s tím dokáže pomoci i MARK scrub.

Účinky a složení

Jde o přírodní kávový peeling, který se vyrábí z čistě přírodních ingrediencí. Obsahuje namletá zrnka kávy robusta, mandlový a kokosový olej, hnědý cukr, mořskou sůl nebo pro regeneraci kůže velmi důležitý vitamín E.

Všechny tyto ingredience vytvářejí výjimečnou kombinaci, která účinně bojuje proti nedokonalostem, jako je vysušená kůže, strie, celulitida či různé ekzémy. MARK scrub totiž pokožku důkladně hydratuje a zbaví ji odumřelých kožních buněk a nečistot, čímž mimo jiné krásně vynikne i letní opálení. Kromě toho stimuluje prokrvení a zbavuje pleť toxinů, takže po jeho použití bude hebká a jemná na dotek.

Jaké jsou MARKove varianty?

Kávový peeling MARK scrub je aktuálně dostupný v šesti základních aromatech, a sice originál (káva), čokoláda, kokos, citrus, peppermint a meloun. Pokud chcete dopřát kvalitní péči také pokožce svého partnera, sáhnete po pánském variantu „for HIM after GYM“, který má čokoládověmátovou vůni, a právě díky mátě pokožku příjemně zchladí. Chcete-li věnovat speciální péči svému obličeji, pak vyzkoušejte speciální peeling MARK face scrub, který kromě tradičních ingrediencí obsahuje také jojobový, grepfruitový, avokádový a tea tree olej. Jejich kombinace má na pleť hojivé a regenerační účinky, a tím pádem se skvěle hodí i na problematickou pleť se sklonem k akné.

Letošní speciální letní novinkou je limitovaná edice peelingu MARK Golden Shine, který si zamilujete hned z několika důvodů. Obsažený kávový olej funguje jako silný antioxidant, pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu a elastinu. Účinně bojuje i proti vráskám, striím či celulitidě a pomáhá při čištění pleti. Bio šípkový olej zas působí proti stárnutí pokožky a díky svému oranžovému zabarvení pleť jemně tónuje, rozzáří a sjednotí její přirozený odstín. Účinným pomocníkem je i při hojení jizev či redukci pigmentových skvrn. A co víc, tenhle přírodní peeling navíc obsahuje jemné zlaté částečky, které zanechávají na pokožce lehký zářivý efekt, a tak vypadá doslova jako políbená sluncem. A to je přesně to, po čem v létě všechny toužíme.

Použití

Péče o pokožku v podání kávového peelingu MARK scrub je velmi jednoduchá a příjemná. Ve sprše nebo vani jej nanesete na vlhkou kůži, jemně ho vmasírujete a necháte tři až pět minut působit. Potom pokožku opět osprchujete. Pokud při sprchování navíc použijete teplou vodou, póry vaší kůže se rozšíří, a dokážou tak ze scrubu lépe vstřebat veškeré jeho účinné látky. Tím pádem bude účinek scrubování ještě větší a vy ho pocítíte již po prvním použití. Vaše pokožka bude jemná, svěží a krásně hydratovaná. Navíc ještě několik hodin po použití kávového peelingu MARK scrub bude voňavá nejen vaše kůže, ale i koupelna.

Nenechte se proto rozladit tím, že ve vani anebo ve sprše bude po použití peelingu malý nepořádek. Řešení je velmi jednoduché, vanu nebo sprchu prostě opláchněte a opět bude vše tak, jako předtím. Až na vaši pokožku, ta se bude cítit jako znovuzrozená.

Pokud jste milovníkem kávy (nebo aspoň její vůně), hned jakmile vyzkoušíte jakýkoli peeling z nabídky MARK scrub, určitě mu okamžitě podlehnete. Péče o pokožku totiž nebyla ještě nikdy tak zábavná a voňavá jako teď. Další informace včetně e-shopu najdete na www.markscrub.cz, recenze a fotky pak také na Facebooku a Instagramu.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře