Krátké účesy, které vám dodají šmrnc pro každou příležitost

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Když mluvíme o roztomilých krátkých střizích, „pixie střihy“ jsou první a jediná věc, která vás napadne. Naše fotogalerie inspirací vám dokáže, že obzor možností co se týče krátkých účesů pro ženy je mnohem širší. Čekají na vás vrstvené boby, mohawky, ofiny, mikáda a další.

Pokud máte rádi zábavu, nový vzhled a časté změny, jste zjevně perfektní kandidát na nošení krátkých vrstvených účesů. Pro husté vlasy jsou vrstvy nejlepším způsobem, jak získat úplnou kontrolu a vytvářet trendy účesy se snadnou údržbou.

Co je tedy nového v této sezóně? No, na výběr je spousta „huňatých“ stylů. A přidejte nádherný výběr nových barev a balayage či ombré stylů.

Takže pokud máte náladu na střapatou, elegantní nebo potrhlou proměnu – pokochejte se těmito žhavými, krátkými boby a pixie účesy!

Bojíte se, že budete kvůli krátkým vlasům vypadat nižší?

Díky krátkým vlasům ve skutečnosti budete vypadat vyšší. Takové střihy přitahují pozornost k vašemu krku, například bob střih s vrstvami rámuje váš obličej a přidáním malého objemu rozhodně vypadáte vyšší. Jakýkoli účes, který vám spadne mezi bradu a ramena, vyrovná vaši tvář a tělo. Pamatujte, že pokud máte drobnou postavu, je lepší se vyhnout velmi krátkým střihům jako pixies, abyste vyloučili jakékoliv riziko, že budete vypadat chlapecky.

Kdo by se měl vyhýbat krátkým sestřihům?

Vyhněte se extrémně krátkým střihům vlasů, pokud nechcete přitahovat pozornost na uši, čelisti nebo máte spíše široká ramena. Vysoké dívky mají tendenci volit delší střih, protože krátké zmenšuje vaši hlavu.

Fotografie

Komentáře