Moravská vína a kvalitní destiláty na jednom místě

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

V každé rodině dojde někdy na oslavu. Ať už se jedná o narozeniny, výročí svatby, narození dítěte, promoci, všude je třeba zajistit pořádné občerstvení. Nesmí chybět lahodné pokrmy ani kvalitní víno a destiláty.

Rodinná slavnost bez jedině chybičky

Když se sejde u stolu celá rodina, důvod k oslavě se vždycky najde. Samozřejmostí je přípitek. Sekty a šampaňské, to jsou skvělí favorité. Champagne se hodí pro unikátní příležitosti. Pokud byste chtěli opravdové jedničky na trhu, zamiřte do francouzských oblastí. Champagne Autreau a Möet Chandon vás omámí svou vytříbenou chutí. Sekty a šampaňské udělají radost jako dárek k narozeninám rodinnému příslušníkovi, šéfovi i kolegovi v práci. Vždyť šampaňské je první tekutina, kterou na Nový rok pijeme!

Víno je lék

Sháníte kvalitní a cenově dostupná zahraniční či moravská vína? Podívejte se na webové stránky Víno a Destiláty. Na první pohled se vám zalíbí pestrá paleta produktů, které upotřebíte jako přípitek anebo si je dopřejte kdykoliv dle chuti. Zahraniční vína Güntera Künstlera z Rheingau patří k nejuznávanějším. Odrůda Ryzlink Künstler je delikatesní stejně jako výrobky rodinného vinařství Carl Loewen. Z rakouských značek lze doporučit vína z vinařství Josef Jamek, Winzerhof Hoch a BurdaWeine. Bílá vína Domaine Sipp mack z Francie si ihned zamilujete. Moravská vína, červená, růžová i bílá, z vinařství J. Dufek, P. Procházka, T. Krist, Volařík, Čech i M. Habřina si vás díky své chuti omotají kolem prstu.

Důvod k oslavě se vždycky najde

Sháníte destiláty, vína z Moravy a jiné dobroty tekutého stavu pro zvláštní příležitosti? Reklamní vína pro firmy s logem a vlastní etiketou se jeví jako super firemní dárek pro zaměstnance, obchodní partnery i věrné zákazníky. Nakupujte kvalitní vína a destiláty od VD Vinotéky s.r.o. Společnost spolupracuje s předními tuzemskými i zahraničními vinaři a pyšní se rozsáhlou sítí prodejen.

Komentáře