Soutěž! Vyhrajte Lak na vlasy Taft Invisible Power s 24 hodinovou fixaci

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Ženy milují neviditelné kosmetické produkty. Lesk na rty, který dodá na objemu, podkladové krémy, co vyhladí pleť, nebo podkladové báze, jež rozzáří obličej. I ve vlasové kosmetice ženy touží po produktech, které účes dokonale zafixují a vlasy po jejich použití neztvrdnou a budou působit přirozeně. Nová řada Taft Invisible Power nabízí perfektní fixaci, zcela přirozený vzhled a trojitý neviditelný sty-lingový efekt – vlasy neslepuje, nezatěžuje a účesu dodává pružnost. Lak na vlasy a gel řady Taft Invisible Power vám poskytnou vše, co potřebujete pro dokonalý, a přitom neviditelný styling.

Mnoho žen se vyhýbá používání stylingových produktů, protože nemají rády slepené a nepřirozeně vypadající vlasy. Chtějí, aby jim účes perfektně držel, a přitom vypadal zcela přirozeně, nelepil se a působil příjemně na dotek.1

Toho je nyní možné dosáhnout, a to díky vysoce účinnému složení nové řady Taft Invisible Power. Vrstva transparentních polymerů vytvoří na povrchu vlasů velmi tenký neviditelný film, jež vlasům poskytne mega silnou fixaci, a zároveň jim dodá přirozený vzhled. Lak na vlasy a gel s úrovní fixace 5 pomůže vytvořit jakýkoli účes a zaručí 24 hodinovou neviditelnou fixaci.

Portfolio řady Taft Invisible Power:

  • Lak na vlasy Taft Invisible Power, 250 ml – DMOC 99,90 Kč
  • Gel Taft Invisible Power, 150 ml – DMOC 99,90 Kč

Taft Power se vrací

Řadu Taft Power s obsahem kofeinu si zamilují všechny ženy, které touží po dokonalém účesu. Vylepšené složení této řady nyní zajistí účes plný síly a energii až na 48 hodin, a přitom posiluje vlasy od kořínků až ke konečkům. Účes je dokonale zafixovaný a drží i v extrémních podmínkách – pro skvělý vzhled plný energie.

Taft Power stylingový gel nabízí velmi silnou fixaci – ideální pro zvýraznění jednotlivých pra-menů vlasů, Taft Power Extreme stylingový gel dokonale zafixuje i ty nejvýstřednější účesy. Nový Taft Power stylingový vosk poskytne perfektní kombinaci struktury a fixace – dodá struk-turu jako vosk a zafixuje jako gel. Všechny produkty se snadno vymývají a nezanechávají zbytky ve vlasech. Pro sport i večer v klubu je ideální Taft Power Activity gel s mega silnou fixací odol-né proti vodě i potu. Lak na vlasy Taft Power je pak dokonalou tečkou poskytující mega silnou 48 hodinovou fixaci, a to v jakémkoli počasí!

Portfolio řady Taft Power:

  • Lak na vlasy Taft Power, mega silná fixace, 250 ml – DMOC 99,90 Kč
  • Stylingový gel Taft Power, mega silná fixace, 250 ml – DMOC 119,90 Kč
  • Gel Taft Power Activity, mega silná fixace, 150 ml – DMOC 99,90 Kč
  • Taft Power Gel Extreme, radikální fixace, 250 ml – DMOC 119,90 Kč
  • Taft Power Wax, 75 ml – DMOC 99,90 Kč

Přípravky Taft Power jsou k dostání od března letošního roku.

Vyhrajte Lak na vlasy Taft Invisible Power

Jak soutěžit?

Odpovězte správně na soutěžní otázku níže prostřednictvím facebook komentářů pod článkem.

Nápovědu naleznete v textu našeho článku – Neviditelný styling s 24 hodinovou fixací.

Soutěžní otázka

Lak na vlasy Taft Invisible Power poskytuje fixaci na dobu:

  1. 48 hodin
  2. 12 hodin
  3. 24 hodin

Soutěž trvá od 2.6. – 16.6.2014.

Výhru do soutěže poskytl www.schwarzkopf.cz

Výherce budeme kontaktovat e-mailem.

Fotografie

Komentáře