Novinka: Fa Brazilian Vibes Poznejte a vychutnejte si rajskou atmosféru Brazílie právě teď

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Všichni toužíme po zážitcích, objevování nových dobrodružství a také se chceme cítit dobře. Třeba jako ve chvíli, kdy stojíme na břehu oceánu a užíváme si všemi smysly exotické vůně a pocit svobody. I když se vám nepoštěstí sbalit se a teď uprostřed zimy odletět za teplem, čekání na léto a nové zážitky si můžete zpříjemnit prostřednictvím nové veganské kolekce Fa Brazilian Vibes pro ženy i muže, která obsahuje 100% přírodní výtažky.

Produkty jsou šetrné k vašemu zdraví i přírodě a nebyly testovány na zvířatech. Vydejte se s jejich pomocí do Brazílie a ponořte se každý den do výrazných barev a exotických vůní. Vychutnejte si přítomný okamžik a nechte se inspirovat brazilským stylem života. Buďte spontánní, bezstarostní, užívejte si života a zůstaňte otevření novým zážitkům.

Sprchové gely a deodoranty Fa Brazilian Vibes obsahují až 33 složek, které odhalují tajemství brazilské radosti ze života. Pomohou vám objevit rajskou atmosféru Brazílie s tajemnými i svěžími vůněmi. Produkty jsou rozděleny podle vůně do dvou řad – Amazonia Spirit a Ipanema Nights.

Ipanema Nights Přípravky Fa Ipanema Nights s povzbuzující guaranou a smyslnou vůní maracuji přenesou vaše smysly do divoké noci ve světové metropoli zábavy, do slavného Ria de Janeira.

Odkrývá exotickou a stimulující atmosféru Brazílie se svůdnými a energickými vůněmi.

Nechte se vést svými smysly!

Řada Ipanema Nights pro ženy obsahuje sprchový gel, deodorant a roll-on se smyslnou vůní nočního jasmínu, pačuli, vanilky a maracuji. Sprchový gel obsahuje také přírodní výtažky ze sladké maracuji, která je považována v Amazonii za ovoce povzbuzující vášeň.

  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchový gel (250 ml) – 59,90 Kč
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights deosprej, 150 ml – 79,90 Kč
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights roll-on, 50 ml –79,90 Kč

Řada Ipanema Night pro muže obsahuje sprchový gel, deodorant a roll-on s nasládlou, lehkou a svěží vůní guarany a citrusů, ozvláštněné dotekem jalovce.

  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights sprchový gel (250 ml) – 59,90 Kč
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights deosprej, 150 ml – 79,90 Kč
  • Fa Brazilian Vibes Ipanema Nights roll-on, 50 ml –79,90 Kč

Amazonia Spirit

Objevte rajskou atmosféru Brazílie s tajemnými, svěžími vůněmi Amazonia Spirit. Zahalte vaše smysly a vstupte do divočiny.

Řada Amazonia Spirit pro ženy obsahuje sprchový gel, deodorant a roll-on s osvěžující vůní zelené tuberózy, kaktusové vody a zelených kokosů. Důležitou ingrediencí je máslo s lahodnou ořechovou vůní z plodů palmy murumuru, jež rostou v Brazílii v okolí amazonského deštného pralesa.

  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchový gel (250 ml) – 59,90 Kč
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej, 150 ml – 79,90 Kč
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit roll-on, 50 ml –79,90 Kč

Řada Amazonia Spirit pro muže obsahuje sprchový gel a deodorant s okouzlující vůní fazolí tonka, což je ovoce ze stromu Dipteryx Odorata, který původně pochází z Brazílie. Jeho vůně připomíná směs vanilky, mandlí a skořice.

Ze složení ucítíte postupně také citrusy, vůni moře a cedrového dřeva.

  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit sprchový gel (250 ml) – 59,90 Kč
  • Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit deosprej, 150 ml – 79,90 Kč

Ponořte se každý den do výrazných barev a exotických vůní produktů řady Fa Brazilian Vibes, která jako první řada značky Fa nabízí 100% přírodní extrakty a certifikát veganské kosmetiky. Ten zaručuje, že produkty neobsahují žádné ingredience živočišného původu a žádné přítomné složky ani hotové produkty nebyly nikým testovány na zvířatech. Produkty tak přispívají nejen k vašemu zdraví, ale také k udržitelnosti přírody. Najdete je v moderních designových obalech inspirovanými oblíbenými cestovatelskými destinacemi.

Produkty řady Fa Brazilian Vibes jsou v maloobchodní síti k dostání od ledna 2019.

Fotografie

Komentáře