NOVINKA: got2b PHENOMENAL Fenomenální look pro skutečné gentlemany

Kategorie: Pro muže

Mojekrasa

Stále více mužů se zaměřuje na svůj vzhled. Za všech okolností chtějí vypadat perfektně a zapůsobit svým stylem a upraveným zevnějškem. Odpovědí na jejich požadavky je trendy řada got2b PHENOMENAL od Schwarzkopf. Díky novým produktům značky got2b lze dosáhnout velmi cool a perfektně upraveného vzhledu, na který bude každý muž pyšný. Ať už dáváte přednost matné textuře nebo stylingu s leskem, got2b PHENOMENAL splňuje všechny potřeby. Připravte se na fenomenální look!

Top priorita pro rok 2018? Vypadat dobře! S novinkami got2b PHENOMENAL dokážete zdokonalit mužský vzhled. Ať už chcete vykouzlit účes sčesaný dozadu, rozcuchaný nebo třeba objemný, spolehněte se na produkty got2b PHENOMENAL. Díky nim jsou možnosti, jak dosáhnout sebevědomého účesu, nekonečné. Nové stylové produkty got2b PHENOMENAL dodají každému vzhledu osobitý šmrnc. Zatímco tvarující hlína propůjčí vašemu účesu strukturu a matné zakončení, modelovací pasta dodá vlasům přirozený nádech a lesk bez vysušení. Oceníte také lehoučký suchý olej určený pro zjemnění a zkrocení vousů. Výsledek? Bezchybný vzhled dokonalého gentlemana.

Všechny produkty got2b PHENOMENAL se jednoduše používají. Pokud jde o tvarující hlínu a modelovací pastu, stačí použít přiměřené množství a rozetřít v dlaních. Abyste dosáhli účesu jako od kadeřníka, aplikujte produkty na suché vlasy. Oleje na bradu stačí použít 1–3 kapky, v závislosti na délce vousů. Nakapejte si produkt do dlaní a následně aplikujte do čerstvě umytých vousů. Pak je pročesejte směrem dolů a požadovaný vzhled jako z barber shopu je na světě.

Portfolio produktů got2b PHENOMENAL:

  • PHENOMENAL tvarující hlína, 139,90 Kč /100 ml

Dodává účesu strukturu, matné zakončení se stupněm fixace 5.

  • PHENOMENAL modelující pasta, 139,90 Kč/100ml

Dodává vlasům přirozený nádech a lesk se stupněm fixace 4. Bez vysoušení.

  • PHENOMENAL olej na bradu, 139,90 Kč/75ml

Zkrocení a zjemnění vousů a brady. Rychle se vstřebává, lehký a nemastný.

Fotografie

Komentáře