NOVINKA: Prémiová značka vlasové péče Beology Péče se sílou hlubin moře pro dokonalé vlasy

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Každý si přeje mít krásné vlasy. Proto je důležité vybrat takovou řadu péče, která odpovídá vašemu typu vlasů a jejich aktuálním potřebám. Ať jsou například suché poškozené nebo krepaté. Na tyto různé požadavky odpovídá nová prémiová řada vlasové péče Beology, kterou právě uvádí na trh značka Schwarzkopf. Nabízí speciálně vyvinuté produkty Repair, Moisture a Anti Frizz pro zdravě vypadající vlasy. Inovativní receptura v sobě spojuje hlubinné mořské extrakty s výtažky z mořských řas. Výsledkem jsou vyživené, hydratované vlasy. Hebké a jemné na dotek.

Receptura první prémiové řady vlasové péče Beology od Schwarzkopf je vytvořena z přírodních ingrediencí na základě nejnovějších vědeckých výzkumů. Přípravky této prémiové řady vlasové péče hloubkově vyživují vlasy a zanechávají je viditelně hladké a uhlazené. Receptura z mořských extraktů získaných v Kalifornském zálivu a výtažky z anti-oxidačních řas z pobřeží Baltského poskytují vlasům zároveň hydrataci a chrání vlasy i vlasovou pokožku před nepříznivými vlivy.

V nabídce prémiové značky Beology je také bi sérum Repair, jež se může použít několika způsoby. Na suché vlasy, nebo do ručníkem vysušených vlasů. Variantou je použít sérum k oživení účesu během dne. Kromě vyživujících šamponů a kondicionérů řada obsahuje také hloubkové pečující masky, booster solution, daily essence mist a sprej na ochranu před teplem, který vlasy dokonale připraví na každodenní styling.

Produkty řady Repair, Moisture a Smoothing se mohou podle potřeby vzájemně kombinovat, což vám umožní vytvořit vlasovou péči na míru přesně odpovídající vašim potřebám.

Pro zjednodušení v orientaci je označen jedním ze čtyř kroků:

  • Purify – Čištění (všechny šampony a kondicionér Smoothing Cleansing Conditioner),
  • Prepare – Příprava (všechny kondicionéry),
  • Deep Care – Hloubková péče (všechny masky)
  • Boost – extra péče (bi-sérum, Booster Solution, Daily Essence Mist Spray a Heat Protection Spray).

Kromě vysoce kvalitních ingrediencí a příslibu prémiové vlasové péče nabízí produkty značky Beology příjemnou vůní svěžího mořského vánku a teplých květinových tónů jasmínu, hyacintu, cedrového dřeva a vanilky.

Portfolio Schwarzkopf Beology:

beology Repair – s pečujícími polymery pro maximální regeneraci vlasů

Tento regenerační systém vlasové péče se v několika krocích postará o vlasy a zaplaví je vzácnými proteiny, zocelí poškozenou vlasovou strukturu a posílí vlasová vlákna pro dlouhotrvající lesk a uhlazené vlasy. Ideální pro poškozené vlasy.

  • Šampon beology Repair 400 ml, DMOC 239,00 Kč (Krok 1: Purify) Čistí, vyživuje a regeneruje vlasy.
  • Kondicionér beology Repair, 400 ml, DMOC 239,00 Kč (Krok 2: Prepare) Pro dokonale uhlazené a poddajné vlasy.
  • Vlasová maska beology Repair, 200 ml, DMOC 269,00 Kč (Krok 3: Deep Care) Klasická oplachovací hloubkově pečující maska. Nechte působit po dobu 5–10 minut.
  • Booster Solution beology Repair, 50 ml, DMOC 239,00 Kč (Krok 4: Boost) Bezoplachový produkt pro konečky vlasů. Až o 95% méně roztřepených konečků.
  • Bi-sérum beology Repair, 2×28 ml, MOC 329,00 Kč (Krok 4: Boost) Skládá se z bílé emulze obsahující vysoce koncentrované extrakty z hlubin moře a regeneračního gelu obsahující anti-oxidační řasu. Pro regeneraci a ochranu.

beology Moisture – s panthenolem pro více hydratace

Tento systém vlasové péče v několika krocích intenzívně hydratuje vlasy, uhlazuje vlasovou kutikulu a propůjčuje vlasům odlehčenou svěžest. Ideální pro suché vlasy.

  • Šampon beology Moisture, 400 ml, DMOC 239,00 Kč (Krok 1: Purify) Hydratující čistící produkt pro vaše vlasy.
  • Kondicionér beology Moisture, 400 ml, DMOC 239,00 (Krok 2: Prepare) Pro perfektně uhlazené a poddajné vlasy.
  • Vlasová maska beology Moisture, 200 ml, DMOC 269,00 Kč (Krok 3: Deep Care) Klasická hloubkově pečující maska. Nechte působit po dobu 5–10 minut.

beology Smoothing – s olejem pro optimální výsledek bez krepatění

Uhlazující systém vlasové péče v několika krocích uzavírá vnější vlasové vlákno a zkrotí neposlušné vlasy, dokonce i ve vysoké vlhkosti. Ideální pro krepaté vlasy.

  • Šampon beology Smoothing 400 ml, DMOC 239,00 Kč (Krok 1: Purify) Uhlazující čistící produkt pro vaše vlasy.
  • Čisticí Kondicionér beology Smoothing, 400 ml, DMOC 239,00 Kč (Krok 1: Purify) Nabízí jemné čištění pro obzvlášť náročné vlasy. Používejte každé dva týdny místo vašeho šamponu.
  • Kondicionér beology Smoothing, 400 ml, DMOC 239,00 Kč (Krok 2: Prepare) Pro dokonale hladké a poddajné vlasy.
  • Vlasová maska beology Smoothing Mask, 200 ml, DMOC 269,00 Kč (Krok 3: Deep Care) Klasická oplachovací hloubkově pečující maska. Nechte působit po dobu 5–10 minut.
  • Sprej proti působení tepla beology Smoothing, 150ml, 269,00 Kč (Krok 4: Boost) Tento sprej kombinuje uhlazující režim ve více krocích, protože chrání vlasový kortex s pomocí technologie ochrany před teplem, zatímco posiluje vlas hluboko zevnitř. Vlasy jsou chráněné před teplem z vysoušečů, září zrcadlovým leskem a jsou obalené jemnou vůní. Dokonalý před použitím žehličky nebo kulmy.

Produkty nové prémiové řady Beology od Schwarzkopf jsou k dispozici v maloobchodní síti drogerií a dalších prodejen.

Fotografie

Komentáře