O letošních Vánocích se budou plnit sny

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

Předvánoční nákupní horečka se pomalu blíží. Pro někoho představuje tohle období opravdovou noční můru. Vybrat ty správné dárky, aniž byste strávili dlouhé hodiny v obchodech a utratili za ně celé jmění, totiž není nic jednoduchého. Řešení přináší jako každý rok Schwarzkopf & Henkel se svojí širokou nabídkou nádherných vánočních dárkových balíčků.

Díky nim bude letos předvánoční nakupování mnohem jednodušší. Ať už se jedná o vašeho tatínka, babičku nebo vybíravou kamarádku, jistě najdete něco, co o letošních svátcích splní sen každého z nich – navíc za cenu, která vyhoví každé peněžence.

S atraktivními vánočními sadami s výběrem neprodávanějších výrobků i žhavých novinek značek Fa, Schauma, Gliss Kur a Syoss jistě každý najde důvod k radosti. Pro letošní vánoční svátky nabízí Schwarzkopf & Henkel celkem 27 dárkových balíčků, které jsou k dostání v krásných a originálních kazetách a taštičkách. K dispozici jsou také úžasné dárkové sady pro děti, které jistě vykouzlí úsměv na tváři každé ratolesti.

Dárkové vánoční balíčky od Schwarzkopf & Henkel jsou sestaveny tak, aby potěšily každého z vašich blízkých a přitom vás finančně nezruinovaly. V široké nabídce naleznete vše od klasické elegance pro kultivované dámy až po ležérní styly, které se budou vyjímat pod vánočním stromkem každého muže. Letmý pohled do dárkových sad pro vánoční sezónu 2012 odhalí širokou nabídku oblíbených výrobků vlasové a tělové kosmetiky od Schwarzkopf & Henkel, které budou obdarované těšit ještě dlouho po svátcích.

V dárkových baleních naleznete luxusní sprchové gely a deodoranty Fa Nutri Skin či Mystic Moments, regenerační šampóny a balzámy z profesionální řady vlasové péče Syoss bez silikonů Repair & Fullness nebo Syoss Volume pro vlasy nejnáročnějších žen, šampony pro rychle se mastící vlasy a bezoplachovou péči ve spreji z nové řady Schauma Cotton Fresh či produkty z řad Gliss Kur Ultimate Repair a Gliss Kur Ultimate Volume, jenž dodají vlasům zdravý vzhled i nadýchaný účes plný nádherného lesku.

Pro muže, kteří chtějí zůstat v pohodě, nabídnou dárkové balíčky výběr sprchových gelů a deodorantů Fa Men, či kolekci obsahující sprchový gel, deodorant a vodu po holení, jež každému muži zaručí příjemný start do nového dne.

V neposlední řadě vánoční nabídka obsahuje dvě atraktivní kazety pro vaše malé mořské víly a piráty obsahující dětskou zubní pastu, šampón pro snadné rozčesávání a jemný sprchový gel!

Překrásné dárkové sady Schwarzkopf & Henkel budou k dostání ve třech cenových kategoriích – jako výhodné a prémiové kazety a ve formě vánočních tašek

Cenově výhodná kategorie je tu pro všechny, kteří rádi dávají dárky, ale na jejich nákup mají omezené finanční prostředky. Tato řada nabídne dva nejprodávanější kosmetické výrobky v atraktivních dárkových kazetách úžasného designu. Jsou okouzlující a nabízejí fantastickou hodnotu za vynaložené peníze. Prémiová řada kazet nabídne tři nejprodávanější výrobky v luxusně provedených dárko-vých kazetách se snadným otevíráním a obsahem, který uchvátí i ty z vašich blízkých, kteří mají vskutku rozmarné chutě.

  • Vánoční tašky obsahují tři nejprodávanější kosmetické výrobky doplněné o speciální kosmetickou taštičku s působivým designem.

Nejprodávanější řada Fa má pro muže i ženy svůdnou nabídku pro pocit svěžesti

Cenově výhodná řada Fa pro ženy – zahrnuje sprchový gel a deodorant ve spreji nebo tělové mléko

  • Naturals – obsahuje sprchový gel (250 ml) a deodorant (150 ml) Fa Natural Care & Power pro přirozenou svěžest.
  • Sport Double Power Sporty Fresh – obsahuje sprchový gel (250 ml) a deodorant pro 72hodinovou ochranu (150 ml) Fa Sport Double Power.
  • Nutri Skin Moisture – obsahuje hydratující sprchový gel (250 ml) a deodorant ve spreji (150 ml) Fa Nutri Skin Moisture.
  • Mystic Moments – obsahuje sprchový gel (250 ml) a deodorant ve spreji (150 ml) Fa Mystic Moments.
  • Sensual & Oil – obsahuje sprchový gel (250 ml) a tělové mléko (250 ml) Fa Sensual & Oil s obsahem arganového, marulového a mandlového oleje.

Prémiová řada Fa pro ženy

Nutri Skin Intensive Care – obsahuje intenzivně hydratující sprchový gel (250 ml) a tekuté mýdlo (300 ml) Fa Nutri Skin Intensive Care a pečující deodorant (150 ml) pro ženy, jejichž pokožka si letos o Vánocích žádá intenzivní péči.

Vánoční tašky Fa pro ženy – zahrnují dva sprchové gely a deodorant ve spreji ve variantách:

  • Sport Double Power Sporty Fresh – pro aktivní ženy, které si svůj život nedovedou představit bez sportu.
  • Sport Double Power Cool Fresh – pro ženy, které hledají při sportování tu správnou dávku svěžesti.

Cenově výhodné řady Fa Men pro muže – obsahují sprchový gel a deodorant

  • Sport – pro muže, kteří jsou stále v pohybu.
  • Black Sun – pro kultivované muže, kteří si rádi trochu okoření život.
  • Sport Double Power Power Boost– pro aktivní muže.
  • Xtreme Polar – obsahuje sprchový gel (250 ml) a deodorant (150 ml) Fa Xtreme Polar s dlouhotrvajícím chladivým efektem, který mužům zajistí příjemný chladivý pocit na pokožce i po té největší námaze
  • Xtreme Sports – pro muže, kteří si maximálně užívají života, ať na fotbalovém hřišti, nebo na zasněžených svazích.
  • Xtreme Cool – pro muže, kteří chtějí být v pohodě bez ohledu na rozmary počasí.

Prémiová řada Fa Men pro muže

  • Sport – obsahuje sprchový gel (250 ml), deodorant ve spreji (150 ml) a vodu po holení (100 ml) Fa Men Active Sport pro muže, kteří jsou vždy připraveni k činům.

Vánoční tašky Fa Men pro muže – zahrnují kombinaci produktů řady Fa Men Xtreme Polar s chladivým efektem

  • Xtreme Polar I. – obsahuje dva sprchové gely (250 ml) a deodorant ve spreji (150 ml)
  • Xtreme Polar II. – obsahuje dva deodoranty ve spreji (150 ml) a sprchový gely (250 ml)

Značka Schauma nabízí dvě úžasné dárkové kazety vlasové kosmetiky v cenově výhodné kategorii

  • Cotton Fresh – obsahuje šampón (250 ml) a bezoplachovou péči ve spreji (200 ml) Schauma Cotton Fresh s inovačním složením s obsahem bavlny a aloe vera, jež odstraňují nadměrnou mastnotu, pečují o vlasy a jemně působí i na pokožku na hlavě – až 48 hodin dokonalé svěžesti.
  • Cream & Oil – obsahuje šampón (250 ml) a balzám pro intenzivní éči (200 ml) Schauma Cream & Oil, jež letos o Vánocích poskytnou vlasům dokonalou regenerační péči.

Značky Gliss Kur přináší nabídku lákavých výrobků vlasové kosmetiky pro ženy, které rády pečují o své vlasy, v prémiové i cenově výhodné kazetě a v jedné vánoční tašce:

  • Gliss Kur Color Protect (cenově výhodná kategorie) – obsahuje šampón pro mimořádnou ochranu barvy (250 ml) a express regenerační balzám (200 ml) Gliss Kur Color Protect, jež skvěle pečují o barvené vlasy.
  • Gliss Kur Ultimate Volume (prémiová kategorie) – obsahuje šampón (250 ml), balzám (200 ml) a expres regenerační pěnu (125 ml) Gliss Kur Ultimate Volume, jež dodají vašim jemným vlasům ve sváteční čas péči bez zatížení a maximální objem.
  • Gliss Kur Ultimate Repair (vánoční taška) – obsahuje šampón (250 ml), balzám (200 ml) a expres regenerační pěnu (125 ml) Gliss Kur Ultimate Repair, jež poskytnou poškozeným vlasům tu nejlepší intenzivní péči.

Značka profesionální vlasové kosmetiky Syoss nabízí jednu cenově výhodnou dárkovou kazetu a dvě luxusní dárkové vánoční tašky za dostupnou cenu, které pomohou o Vánocích udržet okouzlující vzhled jako ze salónu, i když bude u kadeřníka zavřeno:

  • Syoss bez silikonů Repair & Fullness (cenově výhodná kategorie) – obsahuje regenerační šampón (500 ml) a balzám (500 ml) Syoss bez silikonů Repair & Fullness, jež zajistí vzdušný a lehký účes bez ohledu na typ vlasů i těm nejnáročnějším že­nám
  • Syoss Volume (vánoční taška) – obsahuje šampón (500 ml) a balzám (500 ml) Syoss Volume a lak na vlasy Syoss Volume Lift, jež dodají vlasům potřebný objem a pomohou upravit účes jako od kadeřníka z pohodlí domova
  • Syoss Color (vánoční taška) – obsahuje šampón (500 ml) a balzám (500 ml) Syoss Color a lak na vlasy Syoss Shine & Hold, které zajistí optimální ochranu barveným vlasům a dodají jim oslňující lesk.

V neposlední řadě jsou zde dvě smíšené kolekce pro vaše děti

  • Pro dívky, které rády sní růžové sny, se jedná o výběr jahodové zubní pasty značky Vademecum (50 ml), šampónu Schauma pro dívky pro snadné rozčesávání (250 ml) a jemného sprchového gelu Fa Kids (250 ml).
  • Pro chlapce je zde sada se zubní pastou pro odvážné piráty Vademecum (50 ml), šampónem Schauma (250 ml) pro malé rošťáky a sprchovým gelem Fa Kids (250 ml), kterému se neubrání žádná špína.

Nové okouzlující kolekce dárkových balíčků Schwarzkopf & Henkel se na pultech obchodů objeví v září. Vyberte některý z balíčků pro vaše blízké a můžete se být jisti, že se nespletete. Vaše předvánoční nákupy budou letos o něco snadnější…

Zdroj: Henkel.cz

Fotografie

Komentáře