Objevte Astaxanthin - skryté tajemství hollywoodských hereček a topmodelek

Kategorie: Styl celebrit

Mojekrasa

Astaxanthin je látkou budoucnosti. V současné době se zejména v Americe velmi rychle prosazuje v beauty segmentu. Objevte skrytá tajemství hollywoodských hereček a světových modelek. Hlavní propagátorkou astaxanthinu je Gwyneth Paltrow.

V České republice přichází na trh revoluční novinka v podobě produktu HAIR BOOSTER by Tomáš Arsov.

Co se ukrývá za látkou s názvem Astaxanthin?

V Americe tuto unikátní látku používají všichni kosmetičtí guru do svých kosmetických přípravků a předhánějí se ve výčtu jejích pozitivních účinků. A že je jich opravdu hodně!

Látka s názvem Astaxanthin zpomaluje proces stárnutí, je účinnou prevencí před onemocněním kůže a má prokazatelnou schopnost chránit ji před oxidativním stresem způsobeným UV zářením, čímž výrazně zlepšuje kvalitu všech druhů pleti. Navíc dokonale hydratuje, vyživí a zklidní pokožku. Astaxanthin je také jedinečným elixírem pro vlasy, které naplní výživnými látkami doslova až po okraj. Navíc významně podporuje účinky mnoha dalších blahodárně působících látek.

Elixír mládí a krásy

Z výše uvedených důvodů je Astaxanthin dlouhodobě tajným tipem hollywoodských hereček a světových topmodelek, které si pro sebe chtějí dopřát vždy to nejlepší. A žádná z nich se moc nechce dělit o své tajemství s ostatními. Zdroje Astaxanthinu jsou totiž velmi omezené.

Uživatelé jsou nadšení

Podle recenzí a uživatelů této látky je Astaxanthin opravdu účinný. Mnoho z nich tvrdí, že vyzkoušelo celou řadu kosmetických produktů omlazujících pleť, podporujících růst vlasů, pečujících o jejich zdraví, vitalitu lesk i výživu, ale žádný z nich je podle jejich výpovědí nezaujal tak, že by je chtěli užívat znovu a navíc dlouhodobě.

Po mnoha doporučovaných produktech nejsou vidět výsledky. S Astaxanthinem je to zcela jiné. Výsledky jsou prostě vidět!

Jedinečný Astaxanthin

Látka Astaxanthin je však velmi obtížná k sehnání. Její nedostupnost z ní dělá ještě žádanější produkt. Zdroje jednoho z nejkvalitnějších Astaxantinů však najdete právě v České republice.

Vlasový expert a celebritní kadeřník Tomáš Arsov Astaxantin nejdříve vyzkoušel na sobě. Vlasy jsou po jeho pravidelném užívání viditelně silnější, vyživenější, vitálnější, lesklejší, hustší, zdravější a září na dálku. Mít krásné a zdravé vlasy chce mít každá žena a dnes i mnoho mužů. Stejně tak zářivou chtějí mít i pleť.

Celá řada suplementů takové účinky prostě nemá. V tom je Astaxanthin zcela jedinečný.

HAIR BOOSTER by Tomas Arsov

Přípravek HAIR BOOSTER by Tomas Arsovje první vlasový přípravek s Astaxanthinem na českém trhu. Jde o nejsilnější známý antioxidant. Toto přírodní karotenoidní barvivo se nachází zejména v řasách a rostlinách. Patří do skupiny karotenoidů, tedy červených pigmentů rozpustných v tucích.

Jaké jsou výhody Astaxanthinu?

• je 500× silnější než vitamin E

• je 560× silnější než katechiny obsažené v zeleném čaji

• je 800× silnější než Koenzym Q10

• je 3 000× silnější než Resveratrol

• je 6 000× silnější než vitamin C

Obsah Astaxanthinu v přírodních zdrojích (mg/kg):


Haematococcus pluvialis 10.000 – 50.000
Kril 46–130
Krilový olej 727
Kvasinka Phaffia rhodozyma 30–800
Pstruh duhový 1–13
Pražma 2–14
Losos nerka 26–37
Losos obecný 3–11

Všichni se neustále snažíme o dokonalost. Chceme mít dokonalou postavu, pleť i vlasy. S přírodními produkty v podobě HAIR BOOSTER by Tomas Arsov můžete být zase o krok blíž k vysněnému cíli. Všechny produkty jsou navíc vyrobeny v České republice, bez přidávání zbytečných chemických látek a parabenů.

Díky těmto přípravkům si můžete dopřát maximálně kvalitní péči, ať už jste žena nebo muž.

Fotografie

Komentáře