Omlazení obličeje za pomoci plazmy

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Čas je neúprosný a nejvíce se odráží právě v našem obličeji. Naštěstí dnes existuje mnoho různých možností, jak jej zpomalit. Například můžete vyzkoušet omlazení obličeje plazmou. Takzvaná plazmaterapie je speciální metoda, která vede k omlazení pokožky obličeje, krku, dekoltu, ale také rukou, a dokonce dokáže zpomalit vypadávání vlasů. Pojďme si tuto metodu více přiblížit. Jaké jsou výhody, rizika i cenová dostupnost?

Omlazení za pomoci vlastní krve

Všichni dobře víme, že plazma se získává z krve. Proto, když se řekne omlazení pomocí plazmy, zní to možná trochu děsivě. Na druhou stranu, je to zákrok, který může velmi pomoci při cestě za vaší krásou.

Plazmaterapie je dermatologická metoda, která patří mezi takzvané miniinvazní zákroky. To znamená, že neprobíhá pouze povrchově, ale celistvost pokožky naruší jen velmi jemně. Tato metoda se provádí v lokální anestezii. Díky speciálnímu krému, který se nanáší na pokožku, tak nebudete prakticky nic cítit.

Jedná se o velice efektivní omlazovací metodu, která působí na buněčné úrovni. S pomocí krevní plazmy obohacené o krevní destičky tak můžete mít pleť, po které jste dosud toužili. Speciálně připravená směs v sobě uchovává velké množství krevních destiček a růstových faktorů. Jejich úkolem je stimulovat kmenové buňky a podpořit tvorbu kolagenových vláken. Jak je dobře známo, stárnoucí pleť postupně ztrácí kolagen a ten tvoří takzvaný stavební kámen.

Co je krevní plazma?

Jedná se o čiré medium, které se nachází v naší krvi. V plazmě pulsují všechna krevní tělíska, hlavně červené a bílé krevní destičky.

Pro koho je plazma vhodná?

Tato metoda je vhodná prakticky pro každého bez ohledu na věk. Nejlepších výsledků lze dosáhnout ve věku 35 – 40 let. V té době se totiž objevují první drobné vrásky v obličeji.

Celý proces je poměrně jednoduchý. Před zákrokem je třeba odebrat 8 až 10 ml krve ze žíly. To probíhá jako při standardním odběru krve. Poté se ve speciálním přístroji opatrně krev odstředí tak, aby se krevní destičky nepoškodily. Jakmile je plazma připravena, aplikuje se pomocí malých jehliček přímo do obličeje, dekoltu, na ruce, zkrátka na místa, která je třeba „omladit“.

Jak zákrok probíhá?

Tato metoda probíhá ambulantně. Není třeba žádná hospitalizace. Jednoduše přijdete a v ten samý den zase odcházíte. Celý výkon trvá maximálně hodinu. Na pleť se nanesou anestetika. Poté se tenkou jehlou drobnými vpichy aplikuje plazma (může být i s přidanou kyselinou hyaluronovou). Po výkonu je vhodné přikládat chladivou a hydratační masku, která působí jako prevence otoků. Po ošetření dva až tři dny pleť nevystavujte slunci ani extrémním teplotám. Není vhodné chodit do sauny ani plavat. Další aplikaci plazmy můžete aplikovat nejdříve po půl roce.

Plazmou proti ztrátě vlasů

Pokud máte problém s padáním vlasů, pak můžete vyzkoušet RegenPlazmu. Jedná se o švýcarskou technologii buněčné regenerace a terapii ztráty vlasů. Ta dokáže zlepšit kvalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Ošetření lze provést v jakékoliv části vlasové pokožky. Skvělé je, že výsledky se dostaví už po prvním ošetření.

Jaké jsou cenové možnosti?

Omlazení pleti plazmou se pohybuje v ceně kolem 10 tisíc korun. Ve stejné výši lze pořídit i tak zvanou RegenPlazmu.

Hledejte nejlepší odborníky na omlazení obličeje v Praze, Brně či Ostravě. Plasma covering Praha

Komentáře