Perfect Academy a její příběh - vypráví zakladatelka Lucie Kunzová

Kategorie: Na slovíčko

Mojekrasa

Poznejte zákulisí jednoho z nejprestižnějších vzdělávacích center microbladingu a permanentního make-upu v České republice. Perfect Academy nabízí v současnosti komplexní vzdělávací program od akreditovaných rekvalifikačních kurzů pro úplné nováčky v oboru až po školení mistrovských technik pro profesionály. Popovídaly jsme si se zakladatelkou akademie, paní Lucií Kunzovou.

Z osobního života

Lucii je 35 let a je maminkou dvou předškolních dětí. Vystudovala kosmetickou školu a poté obor diplomovaný asistent hygienické stanice. Práci hygienika vykonávala necelý rok, ale poté se rozhodla pokračovat ve vzdělávání na 3.lékařské fakultě v oboru Preventivní medicína. Po studiích pracovala 5 let ve farmaceutické firmě v oblasti dermatologie a následně další tři roky v oboru financí.

V průběhu mateřské dovolené se rozhodovala, jakým směrem povede její další kariéra, tak aby byla časově flexibilní, mohla si zorganizovat svůj čas a dokázala skloubit práci s péčí o rodinu a volným časem pro sebe. Když se na doporučení kamarádky rozhodla pro úpravu obočí technikou microblading, ještě netušila, že se microblading stane významnou součástí jejího života.

JAK TO VLASTNĚ VŠECHNO ZAČALO…

Proč jsem se začala věnovat microbladingu? Chtěla jsem ženám dodat příjemný pocit sebedůvěry a spokojenosti sama se sebou. Obočí je sice jen malá část našeho těla, nicméně jako vše v obličeji je stále na očích. Proto je pro ženy důležité být spokojená i s tímto malým, ale stále viditelným kouskem těla.

Během mé cesty jsem zaznamenala velké výkyvy v získávání vzdělání v tomto oboru. Buď byly kurzy velmi levné a naprosto o ničem, takže mi nedaly téměř nic. Nebo naopak byly velmi předražené.

Všechny levné kurzy byly vyloženě ztrátou času a vyhozenými penězi. Takových kurzů jsem v Česku absolvovala několik, než mi došlo, že je potřeba investovat. Tato zkušenost mě donutila hledat kvalitní kurz, až jsem na Youtube našla PhiBrows akademii. Tato akademie je v současné době největší akademií PMU a microbladingu na světě. Pro vaši představu dvoudenní kurz stojí cca 65 tisíc korun. Díky kurzům PhiBrows akademie jsem z pohledu techniky získala perfektní základy pro microblading. Stále jsem ale měla pocit, že mi nikdo neumí odpovědět na všechny dotazy.

Microblading je velmi krásná technika, kterou se lze naučit. Ale rozhodně ne za dva dny. Je potřeba si uvědomit, že naučit se tuto techniku naprosto precizně, trvá několik týdnů až měsíců. Pozor, tím nechci nikoho odradit. Naopak! Vždyť to je přece báječné, že to lze zvládnout tak rychle. Naučil se snad někdo například číst během dvou dnů? Nikoliv. I taková zásadní věc zabrala několik týdnů až měsíců.

Podstatné je, že se microblading naučí každý, kdo skutečně chce a má tu správnou podporu svého učitele. Nevím, jak to mají ostatní, ale já jsem se opravdu bála jít po dvou dnech školení pracovat na klientkách. Abych neublížila, něco nezkazila. Moje chyba by hyzdila dámu více než rok. S tím bych se nesmířila. Proč o tom všem ale píšu? Přes všechny překážky jsem nakonec získala veškeré znalosti, díky kterým si dovolím říct, že moje klientky jsou v těch správných rukou.

Právě všechny tyto důvody mne vedly k tomu, abych ostatním v Česku dala možnost získat všechny důležité zkušenosti a znalosti. A abych začala zvyšovat úroveň v oblasti microbladingu. Chci nasadit laťku sakra vysoko!!!

Založily jsme proto společně s Míšou Nývltovou akademii a hledaly správný název pro to, čeho jsme chtěly dosáhnout. Výuka naší akademie vznikla na základě pozitivních i negativních zkušeností, které jsme nabyly. Její název se možná může zdát až příliš ambiciózní – nicméně Perfect Academy jsme vybraly právě proto, že chceme být PERFEKTNÍ – pro nás, i pro vás. Každá si zaslouží dostat za své peníze kvalitu, laskavost, vstřícnost, ochotu a dlouhodobou péči.

V Perfect Academy nekončí naše snaha po zaplacení kurzu. U nás se tímto naopak otevírá dlouhodobá spolupráce. Chceme propojit naše znalosti s vaší chutí a ambicemi. Jedině tak můžeme společně růst a vytvořit si vzájemné pouto. Proto máme v logu prsteny, které toto pouto stvrzují. V České republice mi opravdu chybí akademie na světové úrovni, která je nezávislá a umí poradit, které značky jsou dobré a které ne.

Doufám, že s námi budete spokojené během naší spolupráce a společně budeme moct zvyšovat úroveň microblandingu a PMU v Česku. Zamezme školením po hotelích bez hygieny na rozkládacích lehátkách a bez pořádného osvětlení, jednorázových pomůcek a dezinfekce. Stop školením, kde školí teoretik či mistr, který ještě před rokem pracoval v bance, člověk, který nemá potuchy o porušení integrity kůže a ví o ní jen to, co se dozvěděl na základní škole v hodinách přírodovědy.

Vybírejte si jen akademie, které mají vlastní zázemí a jsou plnohodnotně vybavené jednorázovými pomůckami a kvalitním vybavením. Chtějte školitele, který skutečně něco umí a není jen teoretik. A který především bude ochotný poskytovat dlouhodobý servis. Buďte náročné! Jen tak můžeme zvedat úroveň školení. My se toho nebojíme a od všech našich studentek si bereme zpětnou vazbu přes anonymní webový formulář. Protože právě jejich návrhy a postřehy nás mohou posouvat stále nahoru. A díky nim můžeme růst.

Dámy, slečny, pánové – všichni jste naší inspirací, co vše můžeme zlepšit a kam můžeme naše služby posunout. A proto letos očekávejte velké překvapení, které pro vás chystáme, abychom vám mohli nabídnout ještě více.

Rozhovor s Lucií Kunzovou – zakladatelkou Perfect Academy

Aktuální přehled kurzů Perfect Academy a další informace o kurzech microbladingu najdete na stránce Perfect-academy.cz

Fotografie

Komentáře