Perly jsou dárkem od srdce

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Znáte perlovou svatbu? Jedná se o společných třicet let života, podobně jako svatba zlatá, která se slaví po padesáti letech od svatby. Pokud si lámete hlavu nad tím, jakým dárečkem byste obdarovali svou partnerku nebo maminku, nechejte se inspirovat názvem. Perlové šperky budou tak pěkně připomínat den výročí, k němuž se dáreček vztahuje.

Přesně tak. Jde o perlu. Říká se o ní, že je vznešená, čistá a symbolizuje moudrost a bezpečí. Bezpečí symbolizuje v první řadě proto, že každá perla je chráněná vlastním tělem ústřice. Moudrost naopak proto, že jí získáváme po celý život, stejně tak jako perla se vyvíjí po mnoho let. To až jemná práce a ruční zpracování z ní nakonec vytvoří elegantní perlové šperky, kterými vykouzlíte ženám a slečnám úsměv na tváři.

Portfolio perel je široké a není jednoduché si vybrat ty správné perly. Pro jaký druh se tedy rozhodnout? Perlový náhrdelník, podobný tomu, který můžeme vidět na fotografiích slavných osobností, jako je například královna Alžběta II., Michelle Obamová, či v minulosti Grace Kelly? Anebo na první pohled jednoduché, avšak krásné perlové náušnice, které nosí vévodkyně Kate? Všechny tyto slavné dámy na svou eleganci, ženskost a upravenost velmi dbaly, a i proto volily perlové šperky.

Jaký perlový náhrdelník nebo perlové náušnice nakonec vyberete, to už záleží jen na vašem vkusu. Perlové šperky mohou být doplňkem, který rozzáří tvář ženy. Ne každý šperk může vyvolat dojem elegance, jako ten z perel. Jeho velkým benefitem je i to, že ať už vyberete jakýkoliv šperk, nikdo nebude mít stejnou, identickou perlu. Příroda nás ujistila, že perla je dárkem jedinečným z mnoha ohledů.

Komentáře