Podpořte přirozenou krásu svých rozpuštěných dlouhých vlasů s novým got2b #OhMyNude!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Zapomeňte na příliš pevné a natupírované účesy a zůstaňte věrná svojí přirozené kráse. Nosí se ležérní účesy ve stylu nedbalé přirozenosti, pro které je typický rychlý a jednoduchý styling. Pokud toužíte upravit své vlasy v tomto stylu, s novými produkty řady got2b #OhMyNude! To bude hračka. Během několika vteřin a bez námahy totiž podpoří přirozenou krásu vašich vlasů. Existuje bezpočet způsobů, jak upravit své vlasy přirozeným způsobem. A got2b #OhMyNude vám s tím pomůže. Ležérní a moderní: nedbalý přirozený trend je vyhledáván každým, kdo hledá rychlý a jednoduchý styling pro každý den.

Každá máme nárok zazářit jako hvězda. Stačí k tomu docela málo, třeba vsadit na přirozený styl, který je teď trendy. Pomohou vám k tomu produkty nové řady got2b #OhMyNude.

Suchý odlehčený olej got2b #OhMyNude Tame it Softly vám pomůže vytvořit přirozený účes, který vám umožní zářit po celý den. Jeho neskutečně lehoučká receptura dodá vašim vlasům strukturu a pohyb, a současně dlouhotrvající fixaci. A k tomu nabídne zářivý finish, aniž by zanechával vlasy mastné nebo s viditelnými zbytky produktu.

Sprej na rozčesávání got2b #OhMyNude Silkly Done pomůže vlasy snadněji rozčesat, uhladí je a dodá jim vlhkost, ale také přirozený lesk.

Portfolio got2b #OhMyNude:

  • got2b #OhMyNude Silkly Done Sprej na rozčesávání, 200 ml, 140 Kč

Uhlazuje a hydratuje vlasy, zatímco usnadní jejich rozčesávání a poskytuje přirozený lesk.

  • got2b #OhMyNude Olejová mlha, 100 ml, 140 Kč Kč

Nesmí v létě chybět ve vaší kabelce nebo v tašce na pláž. Poskytuje lehkou kontrolu nad vaším účesem, dodává vlasům lesk, aniž by je zanechal mastné.

Fotografie

Komentáře