Proč češky používají raději domácí kosmetiku?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

V České republice máme několik tradičních kosmetických firem. Nejznámějšími a nejpopulárnějšími, a to jak doma, tak ve světě, jsou značka RYOR a Manufaktura. Čím si tyto firmy získaly svoje zákazníky?

RYOR: Rodinná firma, která získává zákazníky po celém světě

Kosmetická značka RYOR je v současné době největší českou kosmetickou firmou. Vyrábí produkty na bázi přírodních látek, které jsou vhodné jak pro domácí, tak pro profesionální pěči. To, co zákazníci velmi oceňují je nejen bio přírodní kosmetika, ale také vysoká kvalita za přijatelnou cenu. Také nabízí osobní poradenství ve speciálních poradnách anebo na svém blogu.

Produkty RYOR ve světě

Firma RYOR má na českém trhu jakožto prodejce kosmetiky pětiprocentní podíl ze všech uskutečněných prodejů. Vyváží také do více než 20 zemí světa, a to především na Slovensko, do zemí bývalého Sovětského svazu, ale také do zemí západní Evropy, severní Evropy nebo třeba Austrálie a USA. Není tedy divu, že za to získává mnoho ocenění v rámci Česka, ale i v rámci světa.

České tradice a příroda, to je Manufaktura

Originální česká kosmetika Manufaktura začíná být nejen mezi Čechy velmi oblíbená. Není to jenom proto, že Manufaktura je také 100 % česká společnost, ale také proto, že kosmetické produkty Manufaktura jsou tvořeny skutečně originálním způsobem za použití českých ingrediencí.

V produktech Manufaktura tak můžeme najít například české pivo, víno, vřídelní soli z Karlových Varů a také ovoce a léčivé byliny, které jsou typické pro české sady, louky a zahrady. Koncept Manufaktury je sjednocen myšlenkou domácích lázní, který vychází z české lázeňské tradice.

Chtěli byste pracovat v tradičních českých firmách?

Pokud vás některá z kosmetických firem zaujala natolik, že byste kromě věrného zákazníka přírodní bio kosmetiky chtěli být dokonce zaměstnancem firmy, sledujte volné pracovní nabídky na kariérním portále VímVíc. Najdete tam nejen nabídky z těchto kosmetických firem, ale také z mnoha dalších. Proto pokud zrovna přemýšlíte o změně zaměstnání, neváhejte a registrujte se na VímVíc.cz.

Komentáře