Průvodce dárky na Den otců 2015

Kategorie: Vy a jenom Vy

Mojekrasa

Hledání perfektního dárku pro otce končí právě zde! Připravte se na Den otců (21.6.2015) už dnes a inspirujte se našimi dárky.

Cruz Pánská černá kožená peněženka 7010–1C, 549 Kč

Pánská peněženka značky Cruz, provedena v černé barvě, přihrádka na bankovky, kapsa na mince, organizér uzavíratelný patentem obsahuje prostor na platební karty a průhledná okénka na doklady, menší kapsička uprostřed peněženky.

Wahl Pánský holící strojek WHL-9880–116, 2799 Kč

Plnohodnotný zastřihovač vousů, holící strojek a nůžky na doladění detailů vše v jednom přístroji. Inovativní Lithium ION technologie od společnosti WAHL nabízí dvojnásobný výkon ve srovnání s NiMH / NiCd bateriemi.

Alfi Inteligentní termoska II Red 0,5L, 729 Kč

Stylová inteligentní termoska od Alfi, zaujme lesklá červená barva, odolný materiál – vysoká odolnost vůči kyselinám, nárazům a úderům, vybavena praktickým pítkem – snadná manipulace, víčko s pojistkou, izolační vlastnosti zaručí konstantní teplotu po dobu až 24 hodin (u studených nápojů, u teplých až 12 hodin).

Friedrich Lederwaren Černá crossbody taška Bond Street 71007–0–2, 509 Kč

Crossbody taška od značky Friedrich Lederwaren, vyrobena v klasické černé barvě, z elegantní kolekce Bond Street, kovové detaily v stříbrné barvě, zapínání na zip, praktická oddělená přední kapsa, uvnitř nechybí menší kapsa na drobnosti, ramenní popruh je nastavitelný.

Hugo Boss Boss No. 6 – voda po holení, 691 Kč

Muž Boss No. 6 je cílevědomý se zdravou dávkou sebedůvěry. Výrazná mužná vůně definuje úspěch, vyzařuje sebevědomím a zdůrazňuje smyslně emocionální stránku mužského charakteru. Jedná se o luxusní citrusově-kořeněnou vůni, jež uchvátí každou opravdovou dámu. Vhodná pro každodenní nošení.

Tangle Teezer Profesionální kartáč na vlasy Tangle Teezer (Compact Styler)

Profesionální kartáč Tangle Teezer, určený k rozčesávání vlasů, vytvořil světově proslulý kadeřník celebrit Shaun P., který tímto výrobkem ze dne na den ohromil celý kadeřnický svět. Tangle Teezer doporučují přední vlasoví stylisté, prodávají ho nejlepší kadeřnické salony a je ověnčen nespočtem různých ocenění.

Pro který dárek jste se rozhodli? Určitě potěší i dárek ze srdce, vyrobený ručně :)

Fotografie

Komentáře