Sezonní péče Sothys jaro/léto 2020 s výtažky malin a černého rybízu

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Během zimních měsíců je naše pleť vystavena častému střídání teplot, studenému větru i prudkému sluníčku a přechod do jarního období je pro ni často vysilující. Naše pleť bývá mdlá, unavená a chybí jí jas.

Jak naši pokožku probrat ze zimního spánku?

Pleti je potřeba dodat novou energii, okysličení a potřebné vitamíny. Tak stejně jako náš organismus, také naše pokožka potřebuje posílení a regeneraci, aby mohla lépe odolávat jarním změnám počasí a nepříznivým vlivům v letním období.

Sothys proto dvakrát ročně přichází se sezonním okysličujícím obličejovým ošetřením a produkty, které se zaměřují na aktuální potřeby pleti.

Co pleti dopřát v jarním a letním období?

S příchodem jara si pokožka zaslouží speciální péči. Šťavnaté a voňavé ošetření pleti v limitované edici Sothys obsahuje léčebný komplex, který se řídí změnou ročního období a dodává pleti to, co v danou chvíli potřebuje. Toto jaro a léto přichází nová okysličující řada, která okouzlí svojí svěžestí malin a povzbuzujícího černého rybízu.

Maliny mají výrazné antioxidační a tonizační vlastnosti a také obsahují velké množství potřebných vitamínů. Černý rybíz je v péči o pleť využíván především pro své remineralizační a detoxikační vlastnosti.

Produkty pro opravdové gurmány

Osvěžující vůni malin a černého rybízu si můžete dopřát také doma. Pro probuzení vaší pokožky je připraven peeling a maska zkombinovaná do jednoho produktu. Exfoliační maska 2 v 1 je obohacena o růžový jíl, který obnovuje měkkost a zářivost pleti.

K dokonalému odlíčení je pro vás připraven Micelární čistící gel s účinnými micelami k odstranění make-upu z obličeje i očí v jednom kroku. Zanechává na pokožce velmi jemný, svěží závoj a je vhodný také pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček.

Opravdovou vzpruhou pro tělo je jedinečný Zvláčňující tělový sorbet, obohacený o hydratační extrakt z okurek, který má blahodárný vliv na pokožku a pomáhá jí udržovat hydrataci především v létě.

Dopřejte svojí pleti skutečnou dávku vitality! Ošetření i produkty jsou vhodné pro všechny typy pleti, zvláště s nedostatkem jasu, mdlé a unavené. Sezonní péče Sothys podtrhuje nevšední zážitek s blahodárnými účinky pro vaše tělo i duši.

www.sothys.cz

Fotografie

Komentáře